Facebook Pixel Ανανέωση Συνεργασίας: Η ΑΕΚ στην COSMOTE TV για 2 χρόνια
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-20 14:20:00

Οριστική συμφωνία για τα τηλεοπτικά της ΑΕΚ - Ποιο κανάλι θα δείχνει τα παιχνίδια

Sportdog Team
Οριστική συμφωνία για τα τηλεοπτικά της ΑΕΚ - Ποιο κανάλι θα δείχνει τα παιχνίδια

Έπεσαν οι υπογραφές για τα επόμενα δύο χρόνια

Παραμένει υπό την… στέγη της Cosmote TV η ΑΕΚ, με την συνδρομητική πλατφόρμα να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τους κιτρινόμαυρους για άλλα δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αποκλειστικά στην COSMOTE TV θα «παίζει μπάλα» η ΠΑΕ ΑΕΚ έως το 2025. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για δύο ακόμη χρόνια και όλοι οι εντός έδρας αγώνες του «Δικεφάλου» για το Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, των ευρωπαϊκών προκριματικών, οι εντός και εκτός έδρας φιλικοί αγώνες, καθώς και επιλεγμένοι αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής (U19, K17), θα μεταδίδονται από τα κανάλια COSMOTE SPORT.

Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV, θα αναλάβει την κάλυψη των αγώνων των «κιτρινόμαυρων» με πλούσια ρεπορτάζ, αλλά και ειδικές pre-game και post-game εκπομπές στο πλαίσιο σημαντικών αναμετρήσεων.

Οι αγώνες της ΑΕΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα, έρχονται να προστεθούν στο πλούσιο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, που τη σεζόν 2023-24 περιλαμβάνει τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League), μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Lega Serie A, Liga Portugal Bwin κ.α.), τα κύπελλα Αγγλίας (FA Cup), Ισπανίας (Copa del Rey), κ.ά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags