Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μεταγραφικές εξελίξεις για Έλληνα παίκτη του ΠΑΟΚ - Έτοιμος να "μετακομίσει" σε ομάδα της Super League
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-20 23:46:00

Μεταγραφικές εξελίξεις για Έλληνα παίκτη του ΠΑΟΚ - Έτοιμος να "μετακομίσει" σε ομάδα της Super League

Sportdog Team
Μεταγραφικές εξελίξεις για Έλληνα παίκτη του ΠΑΟΚ - Έτοιμος να "μετακομίσει" σε ομάδα της Super League

Νέα δεδομένα σχετικά με το μέλλον νεαρού ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά μιας και όπως έγινε γνωστό είναι πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από την Τούμπα με προορισμό ομάδα της Super League.

Παναγιώτης Τζίμας: Εκτός πλάνων Ραζβάν Λουτσέσκου είναι 22χρονος μεσοεπιθετικός, όπως έγινε γνωστό, με τον Ρουμάνο τεχνικός να στέλνει στην Β' ομάδα του ΠΑΟΚ όμως φαίνεται πως υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του μιας και είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει ως δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως έγινε γνωστό ο Παναγιώτης Τζίμας είναι έτοιμος να επιστρέψει στους Γιαννιώτες και πάλι σαν δανεικός, με τον νεαρό πέρσι να μετράει 28 συμμετοχές, ενώ είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψει την Παρασκευή (21/7) στην Πολωνία όπου και θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο "φάουλ" Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό - Unfair κίνηση με ξένο άσο - Τον... εξέθεσε μπροστά σε όλους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags