Facebook Pixel Ζοσέ Μπότο: Έτσι αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ ο Μπότο - Καμία αναφορά στην οικογένεια Σαββίδη (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-21 11:59:00

Έτσι αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ ο Μπότο - Καμία αναφορά στην οικογένεια Σαββίδη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έτσι αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ ο Μπότο - Καμία αναφορά στην οικογένεια Σαββίδη (ΦΩΤΟ)

Παρελθόν και επίσημα από τον Δικέφαλο του Βορρά αποτελεί ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής όπου μέσω ανάρτησης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στην ομάδα, χωρίς όμως να κάνει αναφορά στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

Ζοσέ Μπότο: Το δικό του αντίο στον ΠΑΟΚ, μετά την ανακοίνωση για την κοινή λύση του συμβολαίου του, έστειλε ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής, μέσω ανάρτησης, με τον ίδιο να ονίζει ότι είναι στεναχωρημένος που δεν βοήθησε τον ΠΑΟΚ να φτάσει στην κατάκτηση ενός τίτλου, ενώ ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία, χωρίς όμως να κάνει αναφορά στην οικογένεια Σαββίδη.

"Το ταξίδι μου στον ΠΑΟΚ τελείωσε. Φεύγω στεναχωρημένος γιατί ενώ κατάφερα να κατακτήσω τίτλους στις ομάδες με τις οποίες συνεργάστηκα, για πρώτη φορά στην καριέρα μου δεν το κατάφερα αυτό.

Η Θεσσαλονίκη είναι μία μοναδική πόλη με εκπληκτική ατμόσφαιρα και η αγάπη μαζί με το πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που έχει ο σύλλογος. Ελπίζω μία μέρα η αγάπη τους για την ομάδα να είναι συνυφασμένη με την επιτυχία. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Παράλληλα, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το προνόμιο που είχα να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους καθημερινά. Οι προσπάθειες απ' όλη την ομάδα, το τεχνικό τιμ αλλά και την διοίκηση, μαζί με τους γιατρούς, αναλυτές, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές, διατροφολόγους, ήταν ανεκτίμητης αξίας. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που... δίνουν την καρδιά και την ψυχή τους για να κάνουν το κλαμπ όσο το δυνατόν καλύτερο κάθε μέρα.

ΠΑΟΚ, θα είμαι πάντα ένας από εσάς", έγραψε ο Ζοσέ Μπότο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Εμβιλά για μεγάλη ελληνική ομάδα - "Κόπηκε" από Ολυμπιακό - Συμβόλαιο 1.5 εκατομμυρίου!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη José Boto (@jboto.04)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags