Facebook Pixel Ίνγκι Ίνγκασον: Νέες ατάκες Ίνγκασον για Μίντιλαντ - "Από την άνοιξη οι επαφές..." - Τι είπε για τον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-21 23:46:00

Νέες ατάκες Ίνγκασον για Μίντιλαντ - "Από την άνοιξη οι επαφές..." - Τι είπε για τον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Νέες ατάκες Ίνγκασον για Μίντιλαντ - "Από την άνοιξη οι επαφές..." - Τι είπε για τον ΠΑΟΚ

Έτοιμος να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της Μίντιλαντ είναι ο Ισλανδός στόπερ ο οποίος έδωσε μεγάλη συνέντευξη στην εφημερίδα της Δανίας Tipsbladet και έκανε γνωστό όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής του.

Ίνγκι Ίνγκασον: Αντίστροφη μέτρηση για το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μίντιλαντ για τον Ισλανδό στόπερ, που μίλησε στην εφημερίδα Tipsbladet και αναφέρθηκε στην απόφασή του να αφήσει τον ΠΑΟΚ και να γίνει παίκτης των Λύκων.

"Για πρώτη φορά πληροφορήθηκα το ενδιαφέρον της Μίντιλαντ τον Απρίλιο. Μου είπαν πως ενδιαφέρονται, αλλά δεν συνέβη τίποτα περισσότερο. Έτσι κι αλλιώς και εγώ ήμουν αφοσιωμένος στην ολοκλήρωση της σεζόν και των υποχρεώσεών μου στον ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος τους, συζητήσαμε με τους ανθρώπους της Μίντιλαντ. Από την αρχή, από τις πρώτες επαφές αυτό που εξέλαβα πως η ομάδα με ήθελε για όλους τους σωστούς λόγους και αυτό ήταν το πιο σημαντικό για μένα.

Δεν με ήθελαν, για παράδειγμα, για να παίζω συνέχεια, σε όλα τα παιχνίδια, 90 λεπτά, αλλά σε ένα γκρουπ νεαρών, ταλαντούχων, ποιοτικών και με μεγάλη δυναμική ποδοσφαιριστών αναζητούσαν έναν έμπειρο με ηγετικές ικανότητες.

Όχι πολύ αργότερα και ακόμη μέσα στην άνοιξη, ο Σβεντ Γκράβερσεν (σ.σ. αθλητικός διευθυντής) και ο Κριστιαν Μπαχ Μπακ (σ.σ. βοηθός αθλ. διευθ.) ταξίδεψαν στην Ελλάδα. Είχαμε μια ακόμη πολύ καλή συζήτηση. Μου εξήγησαν τη φιλοσοφία και το πλάνο της Μίντιλαντ και από εκεί και πέρα περίμεναν την απάντησή μου.

Ήταν μια πολύ σημαντική συνάντηση. Μεταγραφές μπορεί να γίνουν για εκατομμύρια διαφορετικούς λόγους και αφορμές και έχουν να κάνουν με εκατομμύρια διαφορετικούς εμπλεκόμενους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είχα μπροστά μου τους κατάλληλους, με σαφείς ιδέες για τον ρόλο για τον οποίο με προόριζαν στην κατάλληλη ομάδα.

Πέραν της Μίντιλαντ είχα και 2-3 άλλες προτάσεις, ενώ φυσικά θα μπορούσα να μείνω και στον ΠΑΟΚ. Ένιωθα όμως πως στα 30 μου, πλέον με δύο παιδιά στην οικογένεια μου, θα έπρεπε να πάρω μια απόφαση βασισμένη σε διαφορετικά κίνητρα. Δεν ήμουν μόνος μου, δεν ήταν κάτι που αφορούσε μόνο εμένα και τη σύζυγό μου.

Και η Μίντιλαντ ήρθε και έδεσε τέλεια σε αυτό που αναζητούσα. Μου προσφέρθηκε ένα πενταετές συμβόλαιο, που με διασφαλίζει, ενώ και αγωνιστικά έχουμε κάθε λόγο να ελπίζουμε πως θα συμμετάσχουμε τα επόμενα χρόνια στις διεθνείς διοργανώσεις.

Επίσης, με αυτή τη μεταγραφή η σύζυγός μου θα μπορέσει να τελειώσεις τις σπουδές της, είμαστε πολύ πιο κοντά πλέον στις οικογένειές μας στην Ισλανδία, μιας και υπάρχει απ’ ευθείας πτήση.

Πραγματικά πιστεύω πως η μητέρα μου ήταν αυτή που έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο για να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή μιας και εξ αρχής γνώριζε πως θα της είναι πολύ πιο εύκολο να μας επισκέπτεται, να βλέπει τα εγγόνια της απ’ ότι της ήταν το ταξίδι στην Ελλάδα", είπε ο Ίνγκι Ίνγκασον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπέρβαση Αγγελόπουλων για NBAer - Τρομερός σουτέρ με 42.3% τρίποντο - "Δώρο" σε Μπαρτζώκα και κόσμο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags