Facebook Pixel Βασίλης Μπάρκας: Ιστορική ομάδα κυνηγάει την μεταγραφή του Μπάρκα - Τεράστιο άλμα για την καριέρα του!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-22 21:56:00

Ιστορική ομάδα κυνηγάει την μεταγραφή του Μπάρκα - Τεράστιο άλμα για την καριέρα του!

Sportdog Team
Ιστορική ομάδα κυνηγάει την μεταγραφή του Μπάρκα - Τεράστιο άλμα για την καριέρα του!

Ο Βασίλης Μπάρκας κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και o Άγιαξ εξετάζει την περίπτωσή του, έχοντας δείξει ενδιαφέρον για τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Ελεύθερος στην αγορά κυκλοφορεί ο Βασίλης Μπάρκας, κάτι που όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων!

Τις τελευταίες ημέρες τον θέλει και ο Άγιαξ! Εξάλλου, εκεί θα προχωρήσουν τουλάχιστον σε μία μεταγραφή τερματοφύλακα, διότι ο Χερόνιμο Ρούλι σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από τον σύλλογο και να επιστρέψει στην Ισπανία μόλις λίγους μήνες μετά την αγορά του από τον Άγιαξ, ενώ ο πολύπειρος Ρέμκο Πάσβιρ τραυματίστηκε προσφάτως.

Ο λόγος που τον θέλουν είναι επειδή έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν στην Eredivisie όπου αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ουτρέχτης ως δανεικός από τη Σέλτικ. Μέτρησε 12 clean sheets σε 38 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά τελικά η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο αφού το έχασε στους διπλούς τελικούς των playoffs από τη Σπάρτα Ρότερνταμ.

Το γεγονός πως ο Μπάρκας κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά κάνει την περίπτωσή του ακόμη πιο ελκυστική για τον Άγιαξ, αλλά και για διάφορους άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους αφού δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν κάποιο ποσό σε ομάδα για να τον αποκτήσουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags