Facebook Pixel Επανάσταση στον Ολυμπιακό: 5 Υπογραφές για Φορ, 8άρι, και Κανός!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-23 12:30:00

Υπογράφουν 5 παίκτες στον Ολυμπιακό - Φορ, 8αρι και Κανός - Αλλαγή πολιτικής με... Μιλτιάδη Μαρινάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Υπογράφουν 5 παίκτες στον Ολυμπιακό - Φορ, 8αρι και Κανός - Αλλαγή πολιτικής με... Μιλτιάδη Μαρινάκη!

Η μεγάλη αλλαγή στον σχεδιασμό και οι επόμενες κινήσεις. Στο Λιμάνι ξεκίνησαν με τους Ιμπόρα, Φρέιρε, Κίνι, όμως συνεχίζουν πιο δυνατά και με ποδοσφαιριστές που θα έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Η απόφαση Κορδόν-Μαρτίνεθ και η "συμμετοχή" της νέας γεννιάς στη διοίκηση...
 

Οι μεταγραφικές... μηχανές του Ολυμπιακού αρχίζουν να δουλεύουν για τα καλα, προκειμένου ο σύλλογος να καλύψει τις ουκ ολίγες ανάγκες για την απόκτηση βασικών παικτών. Με τις αλλαγές στο ρόστερ να είναι πολλές, καταλαβαίνει κανείς ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να κάνουν αρκετές μεταγραφές για να παρουσιάσουν διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο τη νέα σεζόν.

Οι σχετικές πληροφορίες μιλούν για τουλάχιστον 7 προσθήκες ποδοσφαιριστών, που προορίζονται για το βασικό rotation της ομάδας. Πρώτα από όλα, είναι δεδομένη η μεταγραφή κεντρικού αμυντικού με ηγετικά χαρακτηριστικά, ειδικά μετά την αποχώρηση του Παπασταθόπουλου. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να αποκτηθούν δύο στόπερ, ώστε να υπάρξει πλήρης αναβάθμιση στη θέση που ταλαιπώρησε πολύ την ομάδα πέρυσι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενδέχεται να γίνει κίνηση και για βασικό αριστερό μπακ, με τον Ρεάμπτσιουκ να εμπλέκεται σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια για ένα ακόμα καλοκαίρι.

Διαφορετική θα είναι η εικόνα και στα χαφ του Ολυμπιακού έπειτα από την αποχώρηση των Εμβιλά και Σαμασέκου. Αναζητείται σίγουρα παίκτης από το "πάνω ράφι" για τη θέση του αμυντικού χαφ, αλλά και ένα οκτάρι, ειδικά αν λάβουμε υπ' όψιν ότι ο Χουάνγκ είναι περιζήτητος και δεν αποκλείεται να "σκάσουν" δυνατές προτάσεις από το εξωτερικό για τον διεθνή Νοτιοκορεάτη.

Αναφορικά με τα εξτρέμ, ο Κανός παραμένει πάντα στο προσκήνιο όσο δεν κλείνει οριστικά σε άλλη ομάδα. Δεν ξέρουμε αν ο Ισπανός θα είναι ο "εκλεκτός" αλλά σίγουρα ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τουλάχιστον έναν πρωτοκλασάτο ακραίο επιθετικό. Τέλος, οι Ερυθρόλευκοι καλούνται να βρουν τον αντικαταστάτη του Μπακαμπού άρα ένα σημαντικό κομμάτι του μπάτζετ θα επενδυθεί στον σέντερ φορ, ενώ πιθανότατα θα πάνε και στην προσθήκη ενός ακόμα επιθετικού, μιάς και μοιάζει πολύ πιθανό να αποχωρήσει ο Ελ Αραμπί.



Ο νεαρός κόουτς και ο Μιλτιάδης Μαρινάκης

Στο Λιμάνι έχουν πάρει την απόφαση να αλλάξουν ρότα και να βάλουν την ομάδα σε νέα εποχή, χτισμένη πάνω στον έμπειρο Αντόνιο Κορδόν και στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, δηλαδή έναν νεαρό  (42 ετών) και φιλόδοξο προπονητή. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε το ίδιο στη Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου εμπιστεύθηκε τον 42χρονο Στιβ Κούπερ και δικαιώθηκε, καθώς η ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Premier League.

Ο Κορδόν από την πλευρά του, έχει αποδείξει στην πολύχρονη πορεία του ότι προτιμά να επενδύει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, ποντάροντας στη φρεσκάδα, τη φιλοδοξία και τη μεταπωλητική τους αξία. Επομένως, αυτό που περιμένουμε είναι οι περισσότερες από τις κινήσεις που θα γίνουν, να αφορούν παίκτες κάτω των 30 ετών.

Παρεμπιπτόντως, δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι ο Μιλτιάδης Μαρινάκης καλωσόρισε τον Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό, ανεβάζοντας στα social media κοινή τους φωτογραφία μετά την πρόσληψη του Ισπανού τεχνικού. Ο γιός του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει ήδη κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή του στο "ερυθρόλευκο" προσκήνιο και θα γίνεται όλο και πιο ενεργός στα διοικητικά του συλλόγου όσο περνά ο καιρός.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας για στημένα: "Υποβιβασμός και διάλυση - Θα βγει το σκάνδαλο λόγω Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη"! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags