Γιόσι Αμπουκασίς: Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ηττήθηκε από τη Μακάμπι Χάιφα στον τελικό του Σούπερ Καπ της χώρας, με τον προπονητή της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Conference League να μιλάει στη συνέντευξη Τύπου και να αποκαλύπτει πως δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές πριν τις αναμετρήσεις με τον Δικέφαλο του Βορρά.

«Παίζουμε με μία πραγματικά δυνατή ομάδα, αλλά το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας, είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο. Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε με ένα καλό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ποιοτική ομάδα, που είναι πιο έτοιμη από εμάς τώρα.

Δεν πιστεύω ότι μέχρι την Πέμπτη θα μπορέσουμε να έχουμε κάνει κάποια προσθήκη παίκτη, εκτός κι αν ο Έντι Γκοτλιέμπ, μπορεί να παίξει για λίγο στο παιχνίδι, αφού έφτασε αργά» ενώ αναφερόμενος στον πρώτο σκόρερ της ομάδας υποστήριξε: «Δε θέλω να μιλήσω για όλη αυτήν την ιστορία. Γνωρίζετε την κατάσταση. Όλοι γνωρίζουν ότι έχει κάποιες απαιτήσεις και θέλει να προχωρήσει μπροστά. Για όσο είναι εδώ, τον υπολογίζουμε είναι για κάποια λεπτά αγώνων, είτε για ολόκληρο παιχνίδι», είπε ο Γιόσι Αμπουκασίς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πλάνο Αταμάν για Σενγκέλια και Μίροτιτς - Φήμες για αδιανόητη πρόταση ΠΑΟ - Τελειώνει τα επόμενα 24ωρα!