Διονύσης Δεσύλλας: Για τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της πρώτη αναμέτρησης με την Ντνίπρο για τον τρίτο προκριματικό του Champions League μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σημειώνοντας ότι μπορεί να δούμε αλλαγές στη λίστα των διαθέσιμων παικτών.

Για την κρισιμότητα των αναμετρήσεων με την Ντνίπρο: «Αύριο το πρωί, στις 9:30, αναχωρεί για το Κόζιτσε η ομάδα, και την Τρίτη δίνει το πρώτο μεγάλο ματς της χρονιάς. Είναι μία εβδομάδα πολύ κρίσιμη, με το καλημέρα στη σεζόν, καθώς θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό, όχι σε απόλυτο, η ευρωπαϊκή του χρονιά. Αν προκριθεί εξασφαλίζει παρουσία σε ομίλους διοργάνωσης, και θα έχει μία ηρεμία στη συνέχεια. Είναι πολύ κρίσιμες αυτές οι μέρες, για την επιστροφή σε ομίλους μετά το 2016».

Για την αυριανή κλήρωση του 3ου προκριματικού του Champions League: «Το βασικό είναι τα παιχνίδια με την Ντνίπρο, να πάρει την πρόκριση η ομάδα και να βάλει τις βάσεις για κάτι καλό. Μετά θα ασχοληθούν με την κλήρωση».

Για την πιθανότητα αλλαγών στη λίστα: «Υπάρχει προθεσμία οπότε περιμένουμε, δεν αποκλείεται κάτι. Για παράδειγμα αυτή τη στιγμή υπάρχουν 3 επιθετικοί, μπορεί να πάει με 2. Ας μη μιλάμε με σενάρια και ας περιμένουμε μέχρι να λήξει η προθεσμία».

Γιαα τους παίκτες που θα αγωνιστούν στον πρώτο αγώνα με την ουκρανική ομάδα: «Ο Μπρινιόλι θα είναι στην εστία, Μάγκνουσον-Σένκεφελντ το δίδυμο στην άμυνα. Ο Χουάνκαρ έχει προβάδισμα αριστερά λόγω εμπειρίας, δεξιά υπάρχει δίλημμα μεταξύ Βαγιαννίδη και Κώτσιρα. Στο κέντρο Πέρεθ και Τζούριτσιτς θα είναι βασικοί, ενώ στο "8" θα παίξουν ή Τσόκαϊ ή Κλέινχεϊσλερ. Στην επίθεση η τριάδα θα είναι Παλάσιος, Μπερνάρ και Σπόραρ. Ο Παναθηναϊκός θα πάει να κάνει το παιχνίδι του, το βασικό είναι η ισορροπία. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει την κατοχή, με πρωτοβουλία και ισορροπία στις γραμμές. Χθες δούλεψαν στην τακτική και την ανάπτυξη», είπε ο Διονύσης Δεσύλλας.

***Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να πάρει μαζί του στη Σλοβακία 25 παίκτες, με τους "κομμένους" από την ευρωπαϊκή λίστα (Ζέκα, Αϊτόρ) να ταξιδεύουν με την αποστολή. Κάτι που δείχνει ότι ο Σέρβος τεχνικός έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο αλλαγών.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Γιέβνταϊ, Σιδεράς, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Ρούμπεν, Ζέκα, Κλεϊνχέισλερ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Αϊτόρ, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγεφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει ο σχεδιασμός του ΠΑΟ - Έκπληξη Αταμάν με Έλληνα άσο στο "5" - Μεγάλο δώρο από... Ιτούδη!