Facebook Pixel Πήρε στη ν ομάδα τον νεαρό Μοναστηρλή ο Λουτσέσκου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-24 12:00:00

Έκπληξη Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - Στο ρόστερ αυτός που "τελείωσε" τον Ζοσέ Μπότο - Πέμπτη επιλογή για Ραζβάν!

του Λάζαρου Γεωργίδη

Μετά από το τέλος τής συνεργασίας τού Δικέφαλου με τον Ζοσέ Μπότο, φαίνεται ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να πάρει στην ομάδα έναν ακόμα τερματοφύλακα.

ΠΑΟΚ: Από το τέλος της περασμένης αγωνιστική περιόδου είχε αποχωρήσει ουσιαστικά από τον Δικέφαλο ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης είχε πάψει την επικοινωνία μαζί του - Κι αυτός ήταν ένας σημαντικός λόγος για τη μεταγραφική ενίσχυση που δεν έγινε στην ώρα της.
Η πώληση του Ίνγκι Ίνγκασον έγινε από τον Γιώργο Σαββίδη και το επιτελείο του (τους Μαλιούφα και Κωστίκο), καθώς στον Πορτογάλο Ζ. Μπότο καταλογίζεται ότι δαπάνησε σημαντικά ποσά για παίκτης που ήρθαν μεν στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα.

Γιατί από τα χέρια του Μπότο πέρασαν πολλά χρήματα και, πλην Νάρεϊ και Κοτάρσκι, οι Κουαλιάτα, Φελίπε Σοάρες και Νάσμπεργκ ήταν δικές του εισηγήσεις που δεν έγιναν ποτέ χρήσιμοι στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου - Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και στην περίπτωση του Ντάντας θα μπορούσε να είχε γίνει καλύτερη συμφωνία με την Μπενφίκα και τώρα ο παίκτης να ήταν στη Θεσσαλονίκη.



Φυσικά στο μέτρημα μπαίνει και η αποτυχημένη μεταγραφή του Κάργα, καθώς ο Μπότο τον είχε ξεχωρίσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και θεώρησε ότι μπορούσε να κάνει το step up στην καριέρα με τον Δικέφαλο. Ο ΠΑΟΚ έδωσε 300.000 ευρώ στον ΠΑΣ Γιάννινα το καλοκαίρι του 2022, και το φετινό καλοκαίρι άφησε τον Κάργα ελεύθερο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

Για πωλήσεις ποδοσφαιριστών δεν γίνεται καν λόγος, δεδομένου ότι ο Πορτογάλος δεν ήρθε στην Ελλάδα ως κάποιος που έχει σχετική ατζέντα στις πωλήσεις έτσι κι αλλλιώς - Είπαμε, ήδη, ότι και η παραχώρηση του Ίνγκασον έγινε, τυπικά, από τον Γιώργο Σαββίδη.

Υπάρχει όμως μια ακόμα υπόθεση που χρεώθηκε στον Μπότο, η ανανέωση στο συμβόλαιο του νεαρού τερματοφύλακα Δημήτρη Μοναστηρλή που καθυστέρησε χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα η πλευρά του παίκτη να ζητήσει τα διπλάσια (και να τα πάρει!). Ήταν αναμφίβολα η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς το συμβόλαιο του Μοναστηρλή ανανεώθηκε στα τέλη Ιουνίου - Ήταν ήδη παίκτης του Δικέφαλου και ξανά η ομάδα χρειάστηκε να βάλει πιο βαθιά από ο,τι είχε προγραμματιστεί το χέρι στην τσέπη.

Κι εδώ είναι το ενδιαφέρον, καθώς μέχρι τώρα ο Λουτσέσκου δεν τον είχε συμπεριλάβει στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, αλλά ο νεαρός άσος είναι πια μέλος της πρώτης ομάδας. Μάλιστα, είναι η πέμπτη λύση στη θέση των τερματοφυλάκων, άρα τυπικά ή παρουσία του δεν αλλάζει για την ώρα τίποτα σπουδαίο στον σύλλογο - Λέγε για την ώρα, καθώς ήρθε ως πέμπτη λύση αλλά μπορεί να ιεραρχηθεί διαφορετικά στο μέλλον.

Θα έλεγε κάποιος ότι ο Λουτσέσκου σχεδόν... επιβράβευσε τον Μοναστηρλή μετά από την αποχώρηση του Μπότο από την ομάδα, κι αυτό είναι κάτι που σημειώνουν με έμφαση άνθρωποι που γνωρίζουν καλά το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνάντηση κορυφής στον ΠΑΟΚ με Ιβάν - Υπογράφει μεγάλο deal, φέρνει παίκτη ο Γιώργος - "Έγκλημα" 300.000!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags