Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βουίζει η πιάτσα για Ολυμπιακό - Γι’ αυτό τελείωσε Ρέαμπτσιουκ ο Μαρτίνεθ - Εκεί τον πουλάει, με πόσα λεφτά
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-26 23:45:00

Βουίζει η πιάτσα για Ολυμπιακό - Γι’ αυτό τελείωσε Ρέαμπτσιουκ ο Μαρτίνεθ - Εκεί τον πουλάει, με πόσα λεφτά

του Παναγιώτη Νικολάου
Βουίζει η πιάτσα για Ολυμπιακό - Γι’ αυτό τελείωσε Ρέαμπτσιουκ ο Μαρτίνεθ - Εκεί τον πουλάει, με πόσα λεφτά

Το πειθαρχικό παράπτωμα του Μολδαβού μπακ ήταν το "κερασάκι" στην τούρτα! Όλα δείχνουν πως ο Ρέαμπτσιουκ δεν έχει μέλλον στο Λιμάνι και η αποχώρησή του είναι προ των πυλών.

Ο Ολυμπιακός άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και πήρε τη νίκη με 3-1 επί της -σαφώς πιο έτοιμης αγωνιστικά- Ρέιντζερς μέσα στη Γλασκώβη. Ήταν ένα ξεκάθαρο δείγμα ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ κάνει σοβαρή δουλειά και βελτιώνει βήμα βήμα τους Πειραιώτες, που μοιάζουν να βρίσκονται σε καλό δρόμο ενόψει των πρώτων επίσημων αγώνων τον Αύγουστο.

Πέραν της επικράτησης των Πειραιωτών, μεγάλη κουβέντα "σήκωσε" αυτό που συνέβη πριν το παιχνίδι και είχε ως αποτέλεσμα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ να διώξει από την αποστολή τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μολδαβός μπακ υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, και μάλιστα τόσο σοβαρό ώστε ο προπονητής του να τον στείλει άρον άρον πίσω στην Ελλάδα.

Από τη στιγμή που ήδη -μέρες πριν το ματς με τη Ρέιντζερς- υπήρχαν εξελίξεις που έδειχναν ότι ο Ρέαμπτσιουκ είναι προς πώληση, το επίμαχο περιστατικό στη Σκωτία φαίνεται πως τις επισπεύδει. Ο Μολδαβός βρίσκεται... με το ενάμιση πόδι εκτός Ολυμπιακού και πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται πώλησή του με ένα ποσό κοντά στα 4.000.000 ευρώ. Για τον Ρέαμπτσιουκ έχουν ήδη γίνει προτάσεις από Γαλλία (Ναντ) και Ιταλία (Σαλερνιτάνα), αλλά το πιο σοβαρό ενδιαφέρον φαίνεται πως υπάρχει από τη Ρωσία, και συγκεκριμένα τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Παράλληλα, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στα ρεπορτάζ τονίζεται πως ο Ολυμπιακός ψάχνει στην αγορά για αριστερό μπακ, παρά το γεγονός ότι στο ρόστερ του υπάρχουν οι Ρέαμπτσιουκ, Ραμόν και Κίνι. Η επικείμενη αποχώρηση του Μολδαβού είναι ο λόγος!

Ο Κίνι, πάντως, έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής ως αριστερός μπακ στις πρώτες του εμφανίσεις, ενώ ήταν πολύ καλός και στο απαιτητικό τεστ με τη Ρέιντζερς. Ο Μαρτίνεθ τον έφερε αφού γνώριζε από πρώτο χέρι την αξία του αλλά και την ικανότητά του να αγωνίζεται με ευχέρεια τόσο αριστερά όσο και δεξιά. Το κενό του Ρέαμπτσιουκ, συνεπώς, έχει ήδη καλυφθεί και επίκειται μία ακόμα προσθήκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν "τελείωσε" από Ολυμπιακό ο Μαρτίνεθ! Μεγάλο όνομα - Αδιάφορος στις προπονήσεις - Πώληση με 4 εκατ. ευρώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags