Facebook Pixel Ίνγκι Ίνγκσασον: Τρομερές ατάκες Ίνγκασον για ΠΑΟΚ και κόσμο - "Ζούσα για τον Δικέφαλο - Ήταν δύσκολη απόφαση"
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-27 21:33:00

Τρομερές ατάκες Ίνγκασον για ΠΑΟΚ και κόσμο - "Ζούσα για τον Δικέφαλο - Ήταν δύσκολη απόφαση"

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Ίνγκασον για ΠΑΟΚ και κόσμο - "Ζούσα για τον Δικέφαλο - Ήταν δύσκολη απόφαση"

Ο πρώην στόπερ του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε σε Μέσο της Δανίας και μίλησε για την παρουσία του στην Τούμπα, αλλά και για το πόσο δύσκολη ήταν η απόφαση να φύγει από τον ΠΑΟΚ.

Ίνγκι Ίνγκσασον: Δηλώσεις σε Μέσο της Δανίας έκανε ο Ισλανδός ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε για την μεταγραφή του στην Μίντιλαντ, αλλά και στον ΠΑΟΚ και το πόσο δύσκολη ήταν η απόφασή του να αποχωρήσει από την Τούμπα.

«Έζησα σε μια φανταστική πόλη και αγωνίστηκα για έναν φανταστικό σύλλογο, μπροστά σε φανταστικούς οπαδούςΉταν μια πραγματικά δύσκολη επιλογή για εμένα, ποτέ άλλοτε στην καριέρα μου δεν χρειάστηκε να πάρω τόσο  δύσκολη απόφαση.

Είχα δεθεί συναισθηματικά με τον ΠΑΟΚ, ζούσα κι ανέπνεα για τον σύλλογο. Τα ντέρμπι κι οι κόντρα με τους υπόλοιπους μεγάλους συλλόγους στην Ελλάδα ήταν πραγματικά κάτι ιδιαίτερο κι ανταγωνιστικό. Δεν ήταν μια εύκολη επιλογή για μένα.

Μπορώ να το καταλάβω, αν κάποιοι οπαδοί της ομάδας είναι αναστατωμένοι που έφυγα, αφού ήμουν σημαντικό μέρος της ομάδας  για αρκετά χρόνια. Έδωσα ό,τι είχα μέσα μου για τον ΠΑΟΚ, και τρέφω τεράστιο σεβασμό για τον σύλλογο και τους φιλάθλους.

Είμαι χαρούμενος που ο ΠΑΟΚ πήρε ένα λογικό ποσό για την παραχώρηση μου, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει για να ενισχύσει την ομάδα», είπε ο Ίνγκι Ίνγκασον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα... τρέλα Μελισσανίδη μετά τον Λιβάι, "όχι" σε κέρδος 10.800.000 - Δεύτερος Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ, φεύγει με 5 plus εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags