Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νικολακόπουλος: "Καίγεται για Ρέαμπτσιουκ η Σπαρτάκ, δίνει 5,5+1 εκατομμύρια, αλλά ο Ολυμπιακός δεν συζητάει καν"
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-28 15:46:00

Νικολακόπουλος: "Καίγεται για Ρέαμπτσιουκ η Σπαρτάκ, δίνει 5,5+1 εκατομμύρια, αλλά ο Ολυμπιακός δεν συζητάει καν"

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Καίγεται για Ρέαμπτσιουκ η Σπαρτάκ, δίνει 5,5+1 εκατομμύρια, αλλά ο Ολυμπιακός δεν συζητάει καν"

Όσα αποκάλυψε για το θέμα του Μολδαβού μπακ ο γνωστός ρεπόρτερ των Ερυθρόλευκων.

Στην επικείμενη μεταγραφή του Κένεντι στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και εξήγησε τι περιμένει από τον Βραζιλιάνο εξτρέμ ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αλλά και γιατί δεν είχε αντίρρηση ο προπονητής στην απόκτησή του, παρότι «πιάνει» θέση ξένου.

Όπως τόνισε, πως από τη στιγμή που έχουν πέντε το δικαίωμα να δηλωθούν στο φύλλο αγώνα, οι Πειραιώτες, ο προπονητής υπολογίζει για αυτές τις πέντε θέσεις τον Ρόντινέι, τον Χουάνγκ, τον Κένεντι, τον Μαντί (αν μείνει) και από εκεί και πέρα με ερωτηματικά τους Ραμόν, Μπα και Αγκιμπού.

Αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, υπογράμμισε πως η Σπαρτάκ Μόσχας «καίγεται» για την απόκτησή του, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Πορτογάλου Ταβάρες και, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρωσία, προτίθεται να αυξήσει την προσφορά της στον Ολυμπιακό, φτάνοντας τα 5,5 + 1 εκατ. ευρώ, αλλά στην πειραϊκή ομάδα δεν συζητούν καν την πώληση του παίκτη στη ρώσικη ομάδα, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο προσέγγισε το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προπονητής με... μοτίβο ο Μαρτίνεθ - Δεν ξεκινούν στην ίδια 11αδα Φορτούνης, Ιμπόρα - Έξι μεταγραφές

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags