Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ: Ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ για τον Νιγηριανό στόπερ, κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, με τον Νιγηριανό στόπερ μετά το τέλος του αγώνα να μιλάει στην κάμερα του PAOK TV για όσα έζησε στην Τούμπα, αλλά και για τη ρεβάνς του Ισραήλ.

«Είδατε πως τα παιδιά πίεσαν από την αρχή, όμως χρειαζόμασταν περισσότερη δημιουργικότητα για να πετύχουμε γκολ. Ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω το πρώτο μου παιχνίδι στην Τούμπα. Είναι κάπως ανάμικτα τα συναισθήματα μου. Από τη μία είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, που γνώρισα τους οπαδούς μας και έζησα την ατμόσφαιρα της Τούμπας, τώρα καταλαβαίνω γιατί μου έλεγαν πως είναι πολύ δύσκολο για τους αντιπάλους να έρχονται εδώ. Από την άλλη όμως είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά θα πάμε στο εκτός έδρας ματς για να πάρουμε την πρόκριση.

Αν κοιτάξετε το ματς και τις ευκαιρίες που κάναμε, αξίζαμε να κερδίσουμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι ορισμένες φορές έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν είχαμε ευστοχήσει στο πέναλτι, αν είχα αξιοποιήσει την ευκαιρία με την κεφαλιά που είχα ή τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε ευκαιρίες, παίξαμε καλά, όλοι έδωσαν ό,τι είχαν αλλά πλέον κοιτάμε τη ρεβάνς και το πως θα προκριθούμε», είπε ο Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις για τη "βόμβα" Μίχαϊλιουκ που ψάχνει ο Παναθηναϊκός - Δελεαστική πρόταση 3 εκατομμυρίων!