Facebook Pixel Ντόμινικ Λιβάκοβιτς: Πολύ σημαντική εξέλιξη για ΑΕΚ - Στον... αέρα η συμμετοχή του Λιβάκοβιτς στα μεταξύ τους παιχνίδια
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-30 18:36:00

Πολύ σημαντική εξέλιξη για ΑΕΚ - Στον... αέρα η συμμετοχή του Λιβάκοβιτς στα μεταξύ τους παιχνίδια!

Sportdog Team
Πολύ σημαντική εξέλιξη για ΑΕΚ - Στον... αέρα η συμμετοχή του Λιβάκοβιτς στα μεταξύ τους παιχνίδια!

"Χαμόγελα" στην Ένωση ενόψει τον αναμετρήσεων με την ομάδα από την Κροατία για τα προκριματικά του Champions League, αφού η συμμετοχή του έμπειρου τερματοφύλακα είναι στον... αέρα.

Ντόμινικ Λιβάκοβιτς: Στον... αέρα είναι η συμμετοχή του Κροάτη τερματοφύλακα της Ντιναμό στις επικείμενες αναμετρήσεις με την ΑΕΚ, μιας και όπως αναφέρει ο Τύπος της χώρας είναι έτοιμος να γίνει παίκτης της Φενέρ, με τους Τούρκους να έχουν έρθει σε συμφωνία για την απόκτησή του για 8+2 εκατομμύρια ευρώ και μέσα στην εβδομάδα θα ολοκληρωθεί το deal.

Στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ ξέρουν πολύ καλά ότι είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουν μέχρι τους αγώνες με την ΑΕΚ τον Ντόμινικ Λιβάκοβιτς, μιας και τότε ο παίκτης θα απογοητευτεί πολύ, αφού η Φενέρ τον θέλει άμεσα και δεν μπορεί να περιμένει τόσο καιρό για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε τον αντι-Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ! Επιθετικός-κανόνι των 8 εκατ. ευρώ - 12 γκολ πέρσι - Στο παιχνίδι και η Μάντσεστερ Σίτι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags