Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Λαβράκι" Κορδόν από Αργεντινή - 21χρονος χαφ με "γεμάτη" σεζόν - Τρομερά πνευμόνια, "κοιτάζει" και Καμπάνια! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-31 08:34:00

"Λαβράκι" Κορδόν από Αργεντινή - 21χρονος χαφ με "γεμάτη" σεζόν - Τρομερά πνευμόνια, "κοιτάζει" και Καμπάνια! (Vid)

Sportdog Team
"Λαβράκι" Κορδόν από Αργεντινή - 21χρονος χαφ με "γεμάτη" σεζόν - Τρομερά πνευμόνια, "κοιτάζει" και Καμπάνια! (Vid)

Οι μεταγραφικές εξελίξεις στο λιμάνι αναμένονται ραγδαίες, με τον Αντόνιο Κορδόν να "χτυπάει" σε όλα τα μέτωπα.

Εν αναμονή των ανακοινώσεων για τον Κένεντι ο Ολυμπιακός συνεχίζει το μεταγραφικό του "σαφάρι", καθώς σειρά παίρνουν οι κινήσεις στις θέσεις του στόπερ, του αριστερού μπακ, του χαφ (6-8άρι) και του εξτρέμ.

Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά για τους Ερυθρόλευκους, με τον "Κόκκινο Πρωταθλητή" να αναφέρει σήμερα ότι ο Κορδόν έχει κυκλώσει την περίπτωση του Σαντιάγκο Έσε της Ουρακάν, για την ενίσχυση στην μεσαία γραμμή της ομάδας.

Πρόκειται για τον 21χρονο Αργεντινό, ο οποίος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις του άξονα και που έχει γεμάτη σεζόν με την ομάδα του, μετρώντας 36 συμμετοχές, έχοντας μάλιστα στο ενεργητικό του και 5 γκολ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη σε επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει για έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Ουρακάν, όμως βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να έρθει στην Ευρώπη.

Κερδίζει πόντους του Κάνγκα για φορ, "βλέπει" και Καμπάνια από Ίντερ Μαϊάμι

Για την θέση του επιθετικού οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του Γουίλφριντ Κάνγκα, τον οποίο παραχωρεί η Χέρτα και φαίνεται να κερδίζει έδαφος στη λίστα του Κορδόν.

Ο 25χρονος "έγραψε" 26 συμμετοχές πέρυσι με την γερμανική ομάδα, έχοντας 5 γκολ και 1 ασίστ όμως το γεγονός ότι υποβιβάστηκε τον έχει ωθήσει στην έξοδο από τον σύλλογο. Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός εξετάζει και το όνομα του Λεονάρντο Καμπάνια της Ίντερ Μαϊάμι, ο οποίος μετράει 4 γκολ και 3 ασίστ φέτος με την ομάδα του MLS και φέρεται να βρίσκεται και αυτός στην μεταγραφική λίστα των Ερυθρόλευκων για την γραμμή κρούσης τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ πολυθεσίτης! Αποθέωση από Μπενίτεθ, Φάμπρεγας - Τον "διάλεξε" ο Μέσι - Προκάλεσε οργή στην Κίνα

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags