Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έκπληξη Λουτσέσκου με Έλληνα φορ - "Απογείωση" σε 6 μήνες - Θεσσαλονίκη ο Μπίσεσβαρ, περιμένει ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-31 12:30:00

Έκπληξη Λουτσέσκου με Έλληνα φορ - "Απογείωση" σε 6 μήνες - Θεσσαλονίκη ο Μπίσεσβαρ, περιμένει ΠΑΟΚ!

του Λάζαρου Γεωργίδη

Σενάρια επιστροφής στην Τούμπα, παρότι αποχώρησε... χθες. Ποιος είναι ο νεαρός επιθετικός που έχει ενθουσιάσει τον Ρουμάνο προπονητή και η φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στην πόλη, μετά την επιστροφή του έμπειρου χαφ και τις ατομικές προπονήσεις.

ΠΑΟΚ: Μπορεί στον Δικέφαλο να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στη ρεβάνς με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, αφού η ομάδα θέλει οπωσδήποτε την πρόκριση στην επόμενη φάση, παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κάποια πράγματα που έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε για τον Δικέφαλο πέρα από αυτό το ματς.

Το κυριότερο όλων αφορά στην παρουσία ενός παίκτη που έχει κλέψει τις εντυπώσεις αυτό το διάστημα στην προετοιμασία και τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ - Δεν είναι άλλος από τον Στέφανο Τζίμα, τον 17χρονο επιθετικό που ο Δικέφαλος έχει αξιολογήσει ως το επόμενο wonderkid από τα τμήματα υποδομής.

Ο νεαρός άσος ήδη έχει εκτοξεύσει την αξία του στις 600.000 ευρώ στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο (μόλις τον Φεβρουάριο του 2023 ήταν στις 300.000 ευρώ), αν και μιλάμε για ένα παιδί που καλά-καλά δεν έχει παίξει με την πρώτη ομάδα.

 

Κι όμως, έχει αναγκάσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου να εξετάζει με προσοχή την περίπτωσή του, αν και ο Ρουμάνος είναι γνωστό ότι δεν τρελαίνεται κιόλας για τους νεαρούς παίκτες. Παρόλα αυτά η πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι ο Λουτσέσκου έχει ενθουσιαστεί με την παρουσία τού Τζίμα και, προφανώς, είναι διατεθειμένος να του δώσει τη νέα αγωνιστική περίοδο τις ευκαιρίες που του αναλογούν. Και, αν συνεχίσει έτσι, αναμένεται να είναι πολλές.

Επιστρέφει ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ;

Μια πληροφορία που, αν επιβεβαιωθεί, θα κάνει κρότο έφτασε στα αυτιά τού sportdog από τη συμπρωτεύουσα. Ποια είναι αυτή; Ότι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, κάνει ατομικές προπονήσεις και περιμένει για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Προφανώς πάνω από τις μισές ομάδες τής Σούπερ Λιγκ θα παρακαλούσαν για να τον έχουν στο ρόστερ τους, αλλά ο Ντιέγκο θέλει να βρεθεί η φόρμουλα και να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ! Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Φυσικά, αν φτάσουμε, για παράδειγμα, στα τέλη τού Αυγούστου και λείπει ένας ρολίστας στα χαφ από το ρόστερ του Δικέφαλου.

Μέχρι τότε κρατιέται σε καλή φόρμα και, κυρίως, διατηρεί κανονικά τη συνεργασία με τον Έλληνα ατζέντη του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Λιβάι στην ΑΕΚ - "Τινάζει την μπάνκα" ο Μελισσανίδης - Πιέζει... λόγω Σαββίδη ο Αουγκούστο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags