Facebook Pixel Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Απόφαση... βόμβα για το μέλλον του Τσινγκρίνσκι - Εκεί συνεχίζει την καριέρα του - Θα τον δούμε στο CL
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-31 20:44:00

Απόφαση... βόμβα για το μέλλον του Τσινγκρίνσκι - Εκεί συνεχίζει την καριέρα του - Θα τον δούμε στο CL

Sportdog Team
Απόφαση... βόμβα για το μέλλον του Τσινγκρίνσκι - Εκεί συνεχίζει την καριέρα του - Θα τον δούμε στο CL

Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τον Ιωνικό και  πλέον είναι έτοιμος για τη νέα σελίδα της καριέρας του, με τον ίδιο να επιστρέφει στα... Αστέρια.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Έφτασε η ώρα της μεγάλης επιστροφής για τον Ουκρανό στόπερ, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη χώρα μας, μιας και όπως αναφέρουν τα Μέσα στην πατρίδα του είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, ομάδα από την οποία αποχώρησε το 2009 για τη Μπαρτσελόνα.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που από το 2016 μέχρι το 2021 ήταν παίκτης της ΑΕΚ και στη συνέχεια του Ιωνικού αναμένεται να κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο με την ουκρανική ομάδα στο επερχόμενο φιλικό με την Τότεανμ, ενώ ο ίδιος θα αγωνιστεί και στο Champions League της νέας χρονιάς, μιας και η Σαχτάρ έχει περάσει ήδη στους ομίλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαγορεύεται η ΑΕΚ να παίξει έτσι με Ντιναμό - Αδούλευτη αμυντικά, τρομερή στην κόντρα - Θέλει στόπερ... χθες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags