Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σημαντική απόφαση από Μαρτίνεθ - Από βασικός, βγαίνει εκτός αποστολής - Πληρώνει τα λάθη του
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-01 00:05:00

Σημαντική απόφαση από Μαρτίνεθ - Από βασικός, βγαίνει εκτός αποστολής - Πληρώνει τα λάθη του

Sportdog Team
Σημαντική απόφαση από Μαρτίνεθ - Από βασικός, βγαίνει εκτός αποστολής - Πληρώνει τα λάθη του

Οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Ισπανό τεχνικό να φαίνεται ότι έχει πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση για ποδοσφαιριστή που μέχρι πρότινος θεωρούταν ως βασικός.

Ουσεϊνού Μπα: Πολύ σημαντικό έδαφος ενόψει της νέας χρονιάς στην ιεραρχία των στόπερ φαίνεται ότι έχει χάσει ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής, με τον ίδιο να είναι εκτός αποστολής στο φιλικό με τη Νόριτς, μιας και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν θέλει να κάνει πειράματα.

Ο Σενεγαλέζος ήταν βασικός στα φιλικά της Αυστρίας, με τον Ισπανό τεχνικό να δείχνει ότι βασίζεται πάνω του, όμως σε αυτό κόντρα στη Ρέιντζερς έπαιξε μόλις δύο λεπτά κάνοντας μάλιστα πολύ σοβαρά λάθη, που λίγο έλειψε να πληρώσει ο Ολυμπιακός.

Όπως πλέον είναι φανερό ο Ουσεϊνού Μπα έχει χάσει πολύ έδαφος στην ιεραρχία όντας η τέταρτη επιλογή της ομάδας, την ίδια στιγμή που ο Παναγιώτης Ρέτσος ήταν εξαιρετικός στα παιχνίδια με Ρέιντζερς και Νόριτς και το ζητούμενο είναι να έχει διάρκεια στην απόδοσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαγορεύεται η ΑΕΚ να παίξει έτσι με Ντιναμό - Αδούλευτη αμυντικά, τρομερή στην κόντρα - Θέλει στόπερ... χθες!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags