Facebook Pixel ΟΣΦΠ: Στο στόχαστρο ο Φορ Λουτσιάνο Βιέτο! Ανατροπή με Χασάν!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-01 09:42:00

"Φουλ" για Αργεντινό φορ ο Ολυμπιακός - Παλεύει ο Κορδόν για 21χρονο χαφ - Ανατροπή με Χασάν!

Sportdog Team
"Φουλ" για Αργεντινό φορ ο Ολυμπιακός - Παλεύει ο Κορδόν για 21χρονο χαφ - Ανατροπή με Χασάν!

Η λίστα των επιθετικών στο Λιμάνι, οι συζητήσεις για τον νεαρό αμυντικό μέσο και οι εξελίξεις με τον Αιγύπτιο άσο.

Παραμένουν πολλά τα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα στον Ολυμπιακό, μετά και το ναυάγιο της απόκτησης του Κένεντι, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος. Εκτός από εξτρέμ, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται και για επιθετικό, με δύο περιπτώσεις να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Ο Ραφαέλ Μπορέ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι στα υπόψη, με τους Γερμανούς να τονίζουν πως ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα που έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον, με τη Λιόν να το σκέφτεται. Ο 27χρονος Κολομβιανός φορ αρέσει στον Αντόνιο Κορδόν, αλλά είναι αρκετά ακριβός.

Ένας παίκτης που απασχολεί για την επίθεση είναι ο Λουτσιάνο Βιέτο, ο οποίος προτάθηκε.  Ο Αργεντινός φορ, με ιταλικό διαβατήριο, έμεινε ελεύθερος από την Αλ Χιλάλ, μετά από 17 γκολ σε 79 συμμετοχές, καθώς και έναν δανεισμό σε σχεδόν μια τριετία στην Αλ Σαμπάμπ. Ο 29χρονος βρίσκεται σε επαφές με τη Σαμπντόρια, ενώ ενδιαφέρον έχει δείξει και η Ρασίνγκ Κλουμπ, με τον παίκτη να προτιμά να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Ανατροπή με Χασάν, δυνατά για Εζέ

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Αντόνιο Κορδόν, έχει δίκτυο και στη Νότια Αμερική, το οποίο ανά πάσα στιγμή μπορεί να αξιοποιηθεί. Σύμφωνα λοιπόν με σημερινά δημοσιεύματα, ο 21χρονος αμυντικός μέσος, Σαντιάγκο Έζε αρέσει πολύ στους Πειραιώτες.

Ο νεαρός χαφ έχει συμβόλιο με την Ουρακάν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2024. Η κύρια του θέση είναι αυτή του αμυντικού μέσου, ωστόσο έχει την δυνατότητα να παίξει και πιο μπροστά. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 33 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει σκοράρει και πέντε φορές

Παράλληλα, στο Λιμάνι θα πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν και με τον τρίτο επιθετικό, πίσω από τη… μεταγραφή και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, καθώς στο σημερινό ρεπορτάζ της Sportday μεταφέρεται η επιθυμία του Αχμέντ Χασάν να παραμείνει στην ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags