Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φοβερές ατάκες από πρώην παίκτη του ΠΑΟ - "Δυσκολότερη έδρα το Καραϊσκάκης - Αγαπημένος συμπαίκτης ο..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-01 23:59:00

Φοβερές ατάκες από πρώην παίκτη του ΠΑΟ - "Δυσκολότερη έδρα το Καραϊσκάκης - Αγαπημένος συμπαίκτης ο..."

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες από πρώην παίκτη του ΠΑΟ - "Δυσκολότερη έδρα το Καραϊσκάκης - Αγαπημένος συμπαίκτης ο..."

Σε Μέσο της πατρίδας του έδωσε συνέντευξη πρώην ποδοσφαιριστής των Πρασίνων όπου και αναφέρθηκε στην παρουσία του στην ομάδα, αναφέροντας σαν δυσκολότερη έδρα το γήπεδο του Ολυμπιακού, ενώ αποκάλυψε και τον αγαπημένο του συμπαίκτη.

Νάνο: Σε ισπανικό Μέσο μίλησε ο πρώην αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, όπου θυμήθηκε το πέρασμά του από το Τριφύλλι και μεταξύ άλλων θυμήθηκε τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σημειώνοντας ότι το "Καραϊσκάκης" είναι η δυσκολότερη έδρα που έχει παίξει, ενώ για καλύτερο συμπαίκτη του διάλεξε τον Κάρλος Ζέκα.

«Έχω παίξει με πολλούς καλούς παίκτες, αλλά θα πω έναν με τον οποίο έπαιξα στην Ελλάδα. Τον Ζέκα. Έπαιξα και εναντίον του, όταν στην Κοπεγχάγη. Ήταν αρχηγός εκεί. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Δεν μισώ κάποιο γήπεδο. Αλλά το δυσκολότερο γήπεδο που έχω αγωνιστεί ήταν στα ντέρμπι στην Ελλάδα.

Του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, στην έδρα του Ολυμπιακού στην προκειμένη περίπτωση. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ δύσκολη να αγωνιστείς. Δεν λέω ότι το μισώ, αλλά ήταν ένα δύσκολο γήπεδο. Ο καλύτερος αρχηγός, πάλι θα πω στην Ελλάδα, όταν ήταν ο Ζέκα. Για το ηγετικό προφίλ που είχε», ανέφερε συγκεκριμένα ο Νάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ στην Ντνίπρο πριν τη Λεωφόρο - "Τροφική δηλητηριάση για 15" - "Βράζουν" με τον Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags