Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ματ" για αντί-Ρέαμπτσιουκ από Κορδόν - Περιπτωσάρα μπακ με 22 γκολ και 21 ασίστ από La Liga! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-02 08:52:00

"Ματ" για αντί-Ρέαμπτσιουκ από Κορδόν - Περιπτωσάρα μπακ με 22 γκολ και 21 ασίστ από La Liga! (Vid)

Sportdog Team
"Ματ" για αντί-Ρέαμπτσιουκ από Κορδόν - Περιπτωσάρα μπακ με 22 γκολ και 21 ασίστ από La Liga! (Vid)

Ο Μολδαβός μπακ οδεύει προς Σπαρτάκ Μόσχας και οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του. Το όνομα που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αναμένεται να αποτελέσει ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, καθώς τα 7 εκατομμύρια ευρώ της Σπαρτάκ Μόσχας τον οδηγούν... εκ τους ασφαλούς στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Αυτό σημαίνει ότι οι Πειραιώτες πρέπει να βγουν στην αγορά για τον αντικαταστάτη του, με το όνομα του Λούκας Ολάσα της Βαγιαδολίδ να έρχεται στο προσκήνιο.

 

Πρόκειται για τον 29χρονο Ουρουγουανό αριστερό μπακ-χαφ της ισπανικής ομάδας, που έχει συμβόλαιο μαζί της μέχρι το 2025,όμως ο υποβιβασμός της στην δεύτερη κατηγορία αλλάζει τα πράγματα και μπορεί να αποφασίσει να αποχωρήσει.

Ο Ολάσα έπαιξε πέρυσι σε 23 ματς, έχοντας και μια ασίστ. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στη Ρίβερ Πλέιτ και έχει παίξει ακόμα σε Ατλέτικο Παραναένσε, Ταγέρες, Ντανούμπιο, Μπόκα Τζούνιορς, Θέλτα και Έλτσε.

Εκτός από τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες από την Ισπανία κυρίως για τον Ολάσα, ο οποίος έχει 22 γκολ και 21 ασίστ σε 250 ματς καριέρας, αριθμός εντυπωσιακός αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για μπακ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη έκπληξη - Έκλεισε διεθνή στόπερ ο Ολυμπιακός - Δεν είχε γραφτεί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags