Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρίβουν τα χέρια τους Κορδόν και Μαρτίνεθ! «Σκάει» πρόταση για «κομμένο» από Τουρκία
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-05 21:57:00

Τρίβουν τα χέρια τους Κορδόν και Μαρτίνεθ! "Σκάει" πρόταση για "κομμένο" από Τουρκία

Sportdog Team
Τρίβουν τα χέρια τους Κορδόν και Μαρτίνεθ! "Σκάει" πρόταση για "κομμένο" από Τουρκία

Αναμένεται να ελαφρώσει το ρόστερ από τα βαριά συμβόλαια.

Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο της Ανγκαρακιουτσού βρίσκεται ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος δεν υπολογίζεται από Κορδόν και Μαρτίνεθ, οι οποίοι τρίβουν τα χέρια τους, αφού ο παίκτης δεν υπολογίζεται και σε περίπτωση που γίνει η μεταγραφή, τότε η ομάδα γλιτώνει ένα βαρύ συμβόλαιο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η τουρκική ομάδα φέρεται να έχει κάνει μια πρώτη προσέγγιση για τον παίκτη ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο τουρκικό πρωτάθλημα έχοντας αφήσει μάλιστα και καλές εντυπώσεις.

Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι φέρεται να αμείβεται με ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Ο παίκτης στα δύο χρόνια που είναι στους Πειραιώτες έχει παίξει σε 51 παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας σκοράρει οκτώ φορές και έχοντας δώσει τέσσερις ασίστ.

Στην Τουρκία ο Γκάρι Ροντρίγκες, έχει 78 παιχνίδια με την Γαλατάσαραϊ με 16 γκολ και 16 ασίστ ενώ με την Φενέρμπαχτσέ σε 29 παιχνίδια έχει 4 γκολ και 6 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" προπονητής μεγάλης ομάδας μετά τα προκριματικά - Μεγάλη αναταραχή, "πρόβλημα" με τον πρόεδρο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags