Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννούλης: Κρούση Ολυμπιακού για Γιαννούλη - Έξι εκατομμύρια... ακατέβατα - Υπογράφει ως ελεύθερος τον Γενάρη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-06 10:00:00

Κρούση Ολυμπιακού για Γιαννούλη - Έξι εκατομμύρια... ακατέβατα - Υπογράφει ως ελεύθερος τον Γενάρη!

GOALάρες by Εvaggelistis
Κρούση Ολυμπιακού για Γιαννούλη - Έξι εκατομμύρια... ακατέβατα - Υπογράφει ως ελεύθερος τον Γενάρη!

Θέλουν τον Έλληνα άσο για αντι-Ρέαμπτσιουκ στο Λιμάνι. Έκαναν ήδη κίνηση, όμως οι Άγγλοι επιμένουν στις υπερβολικές απαιτήσεις τους και κινδυνεύουν να χάσουν τον παίκτη τζαμπα. Η εμφάνισή του το Σάββατο πάντως προκάλεσε αίσθηση και στην Ελλάδα.

Δημήτρης Γιαννούλης/1: Όντως αρέσει στον Ολυμπιακό. Και όντως ο Ολυμπιακός με τον Ρέαμπτσιουκ να πωλείται θα ήθελε ο αντικαταστάτης  του να είναι ο διεθνής Έλληνας. Προφανώς θα έγινε και η ανάλογη βολιδοσκόπηση. Η Νόργουιτς όμως, τον κοστολογεί με 6.000.000 ευρώ. Ακατέβατα! Είτε είναι ο Ολυμπιακός, είτε μια μοσχοβίτικη ομάδα, είτε τουρκική. Τα "καναρίνια" μάλιστα δεν μασάνε από το γεγονός πως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2024, άρα από τον Γενάρη μπορεί να υπογράψει όπου θέλει, ακόμη και στον... Ολυμπιακό! 

Δημήτρης Γιαννούλης/2: Μην ξεχνάμε πως μέχρι πρότινος κυκλοφορούσε για τον άσο ότι θα ήθελε να φύγει ως ελεύθερος, εκμεταλλευόμενος την τελευταία του σεζόν στην Νόριτς, όπου προβλέπεται να είναι βασικός κι αναντικατάστατος. Μάλιστα στην χθεσινή πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ, ο Γιαννούλης ήταν από τους κορυφαίους της Νόργουιτς. Στο νικηφόρο 2-1 επί της Χαλ είχαμε μια "διαστημική" εμφάνιση από τον πρώην αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ (με μια ασίστ στο πρώτο γκολ της ομάδας του), η οποία δεν πέρασε... απαρατήρητη ούτε στην Ελλάδα!!! Για την ιστορία, οι καθαρές αποδοχές του Γιαννούλη στην Νόργουιτς είναι 750.000 ευρώ. Για να έχετε σφαιρική εικόνα για το τώρα αλλά και για το... λίαν προσεχώς, όσον αφορά στην "ιστορία" του!

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Λαβράκι" για τα "φτερά" της επίθεσης στον Ολυμπιακό - Είχε δώσει 2 "μύρια" για πάρτη του ο Κορδόν! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags