Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ξυράφια" στις πτέρυγες του Μαρτίνεθ - Παικταράδες των 35 και 26 γκολ - "Ταΐζουν" συνεχώς τους φορ! (Vids)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-06 11:32:00

"Ξυράφια" στις πτέρυγες του Μαρτίνεθ - Παικταράδες των 35 και 26 γκολ - "Ταΐζουν" συνεχώς τους φορ! (Vids)

Sportdog Team
"Ξυράφια" στις πτέρυγες του Μαρτίνεθ - Παικταράδες των 35 και 26 γκολ - "Ταΐζουν" συνεχώς τους φορ! (Vids)

Δύο ιδιαίτερα αξιόλογα ονόματα βρίσκονται στη λίστα του Ολυμπιακού για τις θέσεις των εξτρέμ. Έχουν το γκολ, ένα "τσουβάλι" οι ασίστς τους!

Μεταγραφικό ντεμαράζ πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός, καθώς μετά την έλευση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, στρέφεται σε αναζήτηση ενός εξτρέμ που θα κάνει την διαφορά.

Στο "μπλοκάκι" των Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Αντόνιο Κορδόν βρίσκεται ένας παίκτης που κάνει τρελό "γκελ", ο Φράνκο Τσέρβι της Θέλτα, ενώ χθες ήρθε στην "ερυθρόλευκη" επικαιρότητα και το όνομα του Ιβάν Μπρνιτς της Μάριμπορ.

Όσον αφορά στον Αργεντινό άσο της ισπανικής ομάδας, πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αγωνιστεί επίσης σε Μπενφίκα και Ροζάριο Σεντράλ και σε 303 ματς καριέρας, μετράει 35 γκολ και 48 ασίστ!

Για τον 21χρονο Μπρνιτς οι Σλοβένοι αποκάλυψαν ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τους Πειραιώτες, που παλαιότερα είχαν "χτυπήσει" την πόρτα της ομάδας του, της Μάριμπορ, για άλλη περίπτωση.

Ο Κροάτης εξτρέμ, που μπορεί να παίξει και δεξί μπακ (!), έχει αγωνιστεί επίσης και με τα χρώματα της Χάιντουκ, ενώ σε 115 παιχνίδια καριέρας, μετράει 26 γκολ και 30 ασίστ!

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρούση Ολυμπιακού για Γιαννούλη - Έξι εκατομμύρια... ακατέβατα - Υπογράφει ως ελεύθερος τον Γενάρη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags