Facebook Pixel Ιβάν Μπρνιτς: Αυτά τα δεδομένα για Μπρνιτς και Ολυμπιακό - Τι προσπαθούν οι Ερυθρόλευκοι και το ποσό αποδέσμευσης
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-06 20:34:00

Αυτά τα δεδομένα για Μπρνιτς και Ολυμπιακό - Τι προσπαθούν οι Ερυθρόλευκοι και το ποσό αποδέσμευσης

Sportdog Team
Αυτά τα δεδομένα για Μπρνιτς και Ολυμπιακό - Τι προσπαθούν οι Ερυθρόλευκοι και το ποσό αποδέσμευσης

Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής της Μάριμπορ είναι ψηλά στη λίστα των Ερυθρόλευκων και μάλιστα τα Μέσα στην Σλοβενία αναφέρουν το ποσό που πρέπει να πληρωθεί για να πιάσει... Λιμάνι.

Ιβάν Μπρνιτς: Πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού είναι ο Κροάτης εξτρέμ της Μάριμπορ και μάλιστα στη Σλοβενία αναφέρουν πως υπάρχουν επαφές των δύο ομάδων, με τους Ερυθρόλευκους να είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν την ρήτρα αποδέσμευσής του, ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό που προσπαθεί ο Ολυμπιακός είναι να ρίξει τα χρήματα που πρέπει να δώσει, με τον αθλητικό διευθυντή της Μάριμπορ πάντως να αναφέρει πως δεν θα γίνει δεκτή πρόταση κάτω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Σε περίπτωση, όμως, που ο Ολυμπιακός πληρώσει το 1,5 εκατ. ευρώ τότε η Μάριμπορ δεν θα μπορέσει να κάνει το παραμικρό για να χαλάσει τη μεταγραφή, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί μιας και ο Ιβάν Μπρνιτς είναι μία περίπτωση που πραγματικά ενδιαφέρει τους Πειραιώτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αλλάζει το μπάσκετ ο Γιαννακόπουλος - Πανέξυπνος... τους δουλεύει με Σπανούλη - Για F4 ο Παναθηναϊκός"!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags