Facebook Pixel Ολυμπιακός: Υπογράφει ο εξτρέμ πριν την Γκενκ - Έκπληξη με το Νο1 της λίστας Μαρτίνεθ, Κορδόν - "Παζάρια" στα 5 εκατ.!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-07 10:00:00

Υπογράφει ο εξτρέμ πριν την Γκενκ - Έκπληξη με το Νο1 της λίστας Μαρτίνεθ, Κορδόν - "Παζάρια" στα 5 εκατ.!

Υπογράφει ο εξτρέμ πριν την Γκενκ - Έκπληξη με το Νο1 της λίστας Μαρτίνεθ, Κορδόν - "Παζάρια" στα 5 εκατ.!

Ανατροπή τα τελευταία 24ωρα, φουλάρουν για top όνομα. Μεταγραφικό ντεμαράζ τις τελευταίες ώρες στο Λιμάνι, καθώς στόχος είναι να κλείσει άμεσα και ο ακραίος. Μάλιστα, γίνονται μεγάλες προσπάθειες για μία εξαιρετική περίπτωση παίκτη...
 

Μπορεί να καθυστέρησε, όμως ο Ολυμπιακός έκανε δυναμικό "μπάσιμο" στο μεταγραφικό παζάρι, ανακοινώνοντας τούς Φρέιρε, Πορόσο, Αλεξανδρόπουλο και Ελ Γκααμπί μέσα σε λίγες μέρες. Αναμένεται μάλιστα να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, καθώς εκκρεμούν τουλάχιστον για τώρα οι προσθήκες αριστερού μπακ και εξτρέμ.

Αν λάβουμε μάλιστα υπ' όψιν ότι οι Ερυθρόλευκοι φέτος τηρούν σιγή ιχθύος (οι μεταγραφές Φρέιρε και Πορόσο "εσκασαν" από το... πουθενά), δεν αποκλείεται άλλον εξτρέμ να περιμένουμε και άλλος τελικά να εμφανιστεί!

Τις τελευταίες μέρες παίζει δυνατά στα "ερυθρόλευκα" ρεπορτάζ ο Μαρκίνιος της Άρσεναλ. Οι Άγγλοι γράφουν ότι δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός που ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο και κάνουν λόγο για "σφήνα" της Ναντ. Δεν αποκλείουν πάντως η μεταγραφή να γίνει μέσω της Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία πρώτα θα τον αποκτήσει από την Άρσεναλ και έπειτα θα τον δανείσει στους Πειραιώτες. Πέραν τούτου, ουδέν νεότερο έχει διαρρεύσει για τον Μαρκίνιος τις τελευταίες ώρες.



Ο Μαρκίνιος εννοείται πως δεν είναι η μόνη περίπτωση ακραίου επιθετικού που κοιτάζει ο Ολυμπιακός. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο ακόμα παίκτες που εξετάζουν οι Ερυθρόλευκοι και, όπως είπαμε προηγουμένως, πιθανότατα υπάρχουν κι άλλοι, άσχετα αν δεν έχουν δημοσιοποιηθεί τα ονόματά τους.

Μία περίπτωση που εξακολουθεί να βρίσκεται στα υπ' όψιν είναι αυτή του Χόρχε Ντε Φρούτος. Ο Ισπανός άσος της Λεβάντε είχε απασχολήσει έντονα στις αρχές του καλοκαιριού, προτού το όνομά του χαθεί από την επικαιρότητα. Όσο όμως παραμένει στη Λεβάντε και δεν παίρνει μεταγραφή, οι Κορδόν και Μαρτίνεθ παρακολουθούν τις εξελίξεις, αφού πρόκειται δεδομένα για εξτρέμ που τους κάνει "κλικ". Το μεγάλο "αγκάθι" στην υπόθεση είναι οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της Λεβάντε, η οποία ζητά πάνω από 5.000.000 ευρώ για τον Ντε Φρούτος. Αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που ένας τόσο ποιοτικός εξτρέμ σε εξαιρετική ηλικία (26 ετών) παραμένει στη Β' Ισπανίας.

Σαφώς πιο φθηνός θεωρείται ο Φράνκο Τσέρβι, παίκτης που επίσης ακούστηκε για τον Ολυμπιακό το προηγούμενο διάστημα. Η αξία του πρώην άσου της Μπενφίκα εκτιμάται στα 3 εκατομμύρια από το Transfermarkt, όμως ο 29χρονος Αργεντίνος έχει συμβόλαιο με τη Θέλτα έως το καλοκαίρι του 2024. Αυτό δημιουργεί πίεση στην ομάδα της Γαλικίας για να τον πουλήσει φέτος, ειδάλλως μπορεί να τον χάσει ως ελεύθερος στη συνέχεια. Συνεπώς το οικονομικό αντίτιμο που θα ζητήσει για τον Τσέρβι είναι αισθητά χαμηλότερο από αυτό που απαιτείται για τον Ντε Φρούτος, ο οποίος αφενός έχει μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία (8 εκατομμύρια) και αφετέρου συμβόλαιο μέχρι το 2025.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έπαιξε μόλις επτά λεπτά στον Ολυμπιακό και πωλείται έξι εκατομμύρια - Τα διπλά χρήματα από Ζινκερνάγκελ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags