Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Χαφάρα από το κορυφαίο επίπεδο για ΠΑΟΚ - Έρχεται... τζάμπα παίκτης 8 εκατομμυρίων - Μεταγραφή Μπότο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-14 10:00:00

Χαφάρα από το κορυφαίο επίπεδο για ΠΑΟΚ - Έρχεται... τζάμπα παίκτης 8 εκατομμυρίων - Μεταγραφή Μπότο!

του Γιώργου Κτενά
Χαφάρα από το κορυφαίο επίπεδο για ΠΑΟΚ - Έρχεται... τζάμπα παίκτης 8 εκατομμυρίων - Μεταγραφή Μπότο!

Εξαιρετική περίπτωση, παίζει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Στον Δικέφαλο έχουν Νο1 στη μεταγραφική τους λίστα την περίπτωση του Μαξίμοβιτς, όμως οι απαιτήσεις της Χετάφε έχουν καθυστερήσει τη μεταγραφή και για αυτό πλέον εξετάζουν κι άλλες λύσεις. Ποιον έχουν... κυκλώσει από την Ιταλία;

ΠΑΟΚ - Μάρκος Αντόνιο: Την όρεξη έχει ανοίξει στους οπαδούς τού Δικέφαλου η επαγγελματική εμφάνιση και το αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα στο Σπλιτ, από τη Χάιντουκ, καθώς το 0-0 τού πρώτου αγώνα μπορεί εύκολα να φέρει την πρόκριση με νίκη μέσα στην Τούμπα.

Το κλαμπ, βέβαια, θα ενισχυθεί περαιτέρω στο ρόστερ του είτε υπάρξει συνέχεια στην Ευρώπη είτε όχι, αλλά δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι έχει συνδεθεί με τον σύλλογο ο διεθνής Βραζιλιάνος χαφ Μάρκος Αντόνιο, την ίδια περίοδο που στην Τούμπα είναι πιο ορατή η ευρωπαϊκή πρόκριση.

Ο 23χρονος χαφ είναι μια ψαγμένη περίπτωση από τη λίστα που είχε αφήσει ο Ζοσέ Μπότο στον Δικέφαλο, καθώς είχε έρθει στην Ευρώπη για την πορτογαλική Εστορίλ το καλοκαίρι του 2018 και τον χειμώνα του 2019 είχε πάρει μεταγραφή για τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Το περασμένο καλοκαίρι είχε πάρει μεταγραφή στη Λάτσιο (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027) και η χρηματιστηριακή του αξία στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο είναι σταθερά στα 8 εκατ. ευρώ από τον χειμώνα του 2021.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Γιαννούλα, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ιταλικό ποδόσφαιρο, για να μάθουμε τι έκανε με τη φανέλα των λατσιάλι την περασμένη αγωνιστική περίοδο αλλά και για να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες για την περίπτωσή του.

"Δανεικός στον ΠΑΟΚ - Για αυτό δεν έπαιζε βασικός στη Λάτσιο - Αυτή είναι η θέση του"

"Ψάχνουν για να τον δώσουν, παρά το γεγονός ότι έφυγε ο Μιλίνκοβιτς. Θεωρώ ότι μπορεί να φύγει δανεικός για τον ΠΑΟΚ", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:"21 ματς έπαιξε πέρσι, αλλά δεν πρέπει να ήταν σε περισσότερα από 8-10 βασικός".

Πώς είναι το ανταγωνιστικό στιλ του;

"Είναι χαφ που παίζει μπροστά από την άμυνα, είναι συνδεκτικός κρίκος άμυνας και μεσαίας γραμμής, παίρνει την πρώτη μπάλα".

Πέρσι γιατί δεν είχε πολλά ματς ως βασικός;

"Δεν έπαιξε πολύ, ήταν λίγα τα ματς που είχε αρχίσει βασικός. Κύπελλο έπαιζε κυρίως και όταν υπήρχαν βασικοί που ήταν τραυματίες. Τρίτη επιλογή για τη θέση 6 ήταν στη Λάτσιο. Έπεσε και σε ομάδα και προπονητή που σιχαίνεται το ροτέισον, έχει μια 11άδα και με αυτή πορεύεται".



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αρπάζει" ο ΠΑΟΚ το Νο1 από τη λίστα Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό - Μεταγραφή 4 εκατ. - Καλύτερος από Εμβιλά!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags