Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ίδια συμφωνία με Αλεξανδρόπουλο για Ζαγαρίτη - Αυτός θα είναι ρόλος του στον Ολυμπιακό - Παίζει εξτρέμ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-19 18:24:00

"Ίδια συμφωνία με Αλεξανδρόπουλο για Ζαγαρίτη - Αυτός θα είναι ρόλος του στον Ολυμπιακό - Παίζει εξτρέμ"

του Γιώργου Κτενά
"Ίδια συμφωνία με Αλεξανδρόπουλο για Ζαγαρίτη - Αυτός θα είναι ρόλος του στον Ολυμπιακό - Παίζει εξτρέμ"

Ο δεύτερος πρώην του ΠΑΟ που ετοιμάζεται για το Λιμάνι! Οι Πειραιώτες παρακολουθούν στενά τον νεαρό άσο και θέλουν να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα. Πώς θα επιστρέψει στην Ελλάδα και πώς θα ταιριάξει στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ολυμπιακός: Την περίπτωση του Βασίλη Ζαγορίτη φαίνεται ότι έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι των Ερυθρόλευκων, καθώς με την πώληση του Όλεγκ Ρέμαπτσιουκ και την απόφαση για τον δανεισμό του Ραμόν, η ομάδα έχει μείνει αυτή τη στιγμή μόνο με τον Κίνι - Αν και ακούγεται έντονα ότι θα έρθει ο Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Η λύση του Έλληνα άσου είναι χαμηλού ρίσκου, δεδομένου ότι έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα και, μάλιστα, με τη φανέλα μεγάλης ομάδας (-εκείνης του Παναθηναϊκού), δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και, πλην της θέσης του αριστερού μπακ, μπορεί να δώσει λύσεις και ως χαφ αλλά και ως εξτρέμ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Γιαννούλα, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο τόσο στη Serie A όσο και στη Serie B (-την κατηγορία, δηλαδή, που συμμετέχει η Πάρμα), προκειμένου να συγκεντρώσουμε πληροφορίες για το θέμα που θα διανθίσουν το ρεπορτάζ που υπάρχει.

"Δεν είναι για βασικός στον Ολυμπιακό - Καλύτερος σε πιο προωθημένο ρόλο - Deal όπως με Αλεξανδρόπουλο"

"Είναι ελάχιστη η συμμετοχή του την προηγούμενη διετία με τη φανέλα της Πάρμα. Με τον Φάμπιο Πέκια προπονητή έπαιξε λίγο παραπάνω πέρυσι, αλλά όχι κάτι το τρομερό", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Μπορεί να έρθει στον Ολυμπιακό και να παίξει βασικός;

"Για βασικός όχι, γιατί δεν έχει διάρκεια στο παιχνίδι του. Πάντως στην Πάρμα ήταν βασικός φέτος στο πρώτο ματς Κυπέλλου με την Μπάρι. Και ήταν καλός".

Μπορεί να δώσει λύσεις και σε άλλες θέσεις;

"Προσωπικά εξακολουθώ να τον θεωρώ καλύτερο σε πιο προωθημένο ρόλο και όχι τόσο για μπακ".

Με ποιο καθεστώς θα μπορούσε να προχωρήσει η μεταγραφή του;

"Ίσως με ένα deal ανάλογο του Αλεξανδρόπουλου, δηλαδή να έρθει με τη μορφή δανεισμού και οψιόν για το ερχόμενο καλοκαίρι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Απογοήτευση ο Ολυμπιακός, πολύ πίσω στην Ελλάδα - Απαιτήσεις από Μαρτίνεθ - Μας θεωρούν... μ@@ες"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags