ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης κοντράρονται στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μετρά προβλήματα και απουσίες. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τόσο τον Φιλίπε Σοάρες όσο και τον Χάρη Τσιγγάρα, με τους δύο παίκτες να είναι τραυματίες και τις λύσεις στα χαφ να είναι λιγοστές. Πέντε με έξι εβδομάδες εκτός ο Πορτογάλος!

Παράλληλα, εκτός αποστολής βρίσκονται οι Κουλιεράκης, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Βρακάς, Νάρεϊ. 

Αντίθετα, θέση στην αποστολή παίρνουν οι Σάστρε, Γιαξής, Ρικάρντο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ:

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκλήρωσε την διήμερη προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League 2023-24.

Η τελευταία πρόβα της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα του Σαββάτου (19.8) περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Η μαγνητική του Φιλίπε Σοάρες έδειξε πως έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον δεξί τετρακέφαλο. Το διάστημα απουσίας του Πορτογάλου υπολογίζεται σε 5-6 εβδομάδες. Ο Χάρης Τσιγγάρας έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα.

Αυτοί είναι οι δύο παίκτες στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το επικείμενο παιχνίδι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους εξής παίκτες για τη μάχη με τον Αστέρα: 

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Σάστρε , Βιεϊρίνια , Μιχαηλίδης , Νάσμπεργκ , Ράφα, Εκόνγκ Σοάρες , Μπάμπα , Σβαμπ , Οζντόεφ , Γιαξής , Μουργκ , Τάισον , Κωνσταντέλιας , Ρικάρντο , Α.Ζίβκοβιτς , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας