Facebook Pixel Super League: Βάζει... πλάτη για Τερζή Έλληνας προπονητής - "Να έχει πίστωση χρόνου - Να αισιοδοξούν στον ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-22 17:09:00

Βάζει... πλάτη για Τερζή Έλληνας προπονητής - "Να έχει πίστωση χρόνου - Να αισιοδοξούν στον ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Βάζει... πλάτη για Τερζή Έλληνας προπονητής - "Να έχει πίστωση χρόνου - Να αισιοδοξούν στον ΠΑΟΚ"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε γνωστός Έλληνας τεχνικός όπου και αναφέρθηκε τόσο στους Κίτρινους όσο και στον Δικέφαλο του Βορρά με αφορμή την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Μιχάλης Γρηγορίου: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο γνωστός προπονητής αφήνοντας ένα πρώτο σχόλιο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον ίδιο να στέκεται στις εμφανίσεις ΠΑΟΚ και Άρη, εστιάζοντας στα τρωτά σημεία των «κιτρινόμαυρων» αλλά και στα αισιόδοξα σημεία του Δικέφαλου του Βορρά.

«Αυτή η μετάβαση από την Αγγλία στην Ελλάδα ήταν δύσκολη, τεράστια η διαφορά. Δεν έχει καμία σχέση σε οτιδήποτε με την Ελλάδα, όσο και να προσπαθήσουμε.

Εγώ παρακολούθησα τα παιχνίδια της Άρσεναλ με την Νότιγχαμ, ήθελα να δω την ομάδα του Αρτέτα και την Τσέλσι με την Λίβερπουλ. Με έπιασε μελαγχολία από τις συνθήκες που δουλεύουνε οι άνθρωποι εντός γηπέδου αλλά και το πως συνυπάρχουν οι οπαδοί στις κερκίδες.Το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή εκεί».

Για την πρεμιέρα του  ΠΑΟΚ και την εμφατική νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης:  «Ο ΠΑΟΚ νομίζω πως εκτός από την πολύ καλή ευρωπαϊκή παρουσία, ξεκίνησε και πολύ δυνατά κόντρα στον Αστέρα. Όταν έχεις συνεχόμενα παιχνίδια, το μόνο που κυριαρχεί στο μυαλό όλων είναι να πάρεις του τρεις βαθμούς. 

Βέβαια, θα μπορούσε να ήταν διαφορετική η εξέλιξη του παιχνιδιού αν είχε σκοράρει το πέναλτι ο Αστέρας. Όμως, θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλό δρόμο, ειδικά από όσα έχει δείξει στα ευρωπαϊκά ματς. 

Είναι από τα καλύτερα ξεκινήματα του καλοκαιριού και δείχνει μια σταθερότητα απέναντι σε ομάδες που έχουν διαφορετική βαρύτητα στον ευρωπαϊκό χώρο. Μπορούν να αισιοδοξούν από την εικόνα του ΠΑΟΚ οι φίλαθλοί του.

Για το αρνητικό ξεκίνημα του Άρη: «Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο Άρης αδικήθηκε και απέναντι στη Ντιναμό Κιεβου, έτσι όπως έχασε. Δεν είναι εύκολο να ταξιδέψεις και να αποκλειστείς στα πέναλτι. Όλα αυτά βαραίνουν το κλίμα και την ψυχολογία στο αμέσως επόμενο παιχνίδια.

Προφανώς δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι μέσα στο Γεντί Κουλέ, γιατί και ο ΟΦΗ είχε όρεξη να δείξει στους οπαδούς του αυτό που θέλει να παρουσιάσει την ερχόμενη χρονιά.

Θα μπορούσε ο Άρης να πάρει καλύτερα αποτελέσματα, και τα δύο αυτά παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες».

Τέλος, για την κριτική που δέχεται ο Απόστολος Τερζής: «Θα πρέπει να του δοθεί πίστωση χρόνου, γιατί βλέπουμε πως έχει βάλει τον Άρη σε ένα καλούπι και υπάρχει μια φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο ΄ίδιος. 

Από βοηθός έγινε πρώτος προπονητής και επειδή είναι Έλληνας, δέχεται παραπάνω κριτική από το πόσο θα πρέπει. Εξαρτάται από τον ίδιο πόσο θα αντέξει. Την γνωρίζει καλά την ομάδα ο Τόλης», είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παράπονο" τριών εκατομμυρίων από Σαββίδη σε Λουτσέσκου - Κίνδυνος να χαθεί τεράστιο ταλέντο του ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags