Facebook Pixel Ζέκα: Μίλησε για όλα ο Ζέκα - Ατάκες για αγώνες με Μαρσέιγ και ΠΑΟ - "Μπορούμε να προκριθούμε με Μπράγκα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-22 22:08:00

Μίλησε για όλα ο Ζέκα - Ατάκες για αγώνες με Μαρσέιγ και ΠΑΟ - "Μπορούμε να προκριθούμε με Μπράγκα"

Sportdog Team
Μίλησε για όλα ο Ζέκα - Ατάκες για αγώνες με Μαρσέιγ και ΠΑΟ - "Μπορούμε να προκριθούμε με Μπράγκα"

Με της Πορτογαλίας μίλησε ο διεθνής μέσος των Πρασίνων όπου και αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις με τη Μπράγκα, αλλά και στην επική πρόκριση κόντρα στη γαλλική ομάδα.

Ζέκα: Με το μυαλό στα παιχνίδια των play off του Champions League απέναντι στην Μπράγκα είναι άπαντες στον Παναθηναϊκό, με τον διεθνή μέσο να μιλάει σε Μέσο της Πορτογαλίας και συγκεκριμένα στο noticias ao minuto, υπογραμμίζοντας την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας.

Για την πρόκριση κόντρα στη Μαρσέιγ: «Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και μια πολύ περίεργη ατμόσφαιρα, ενώ δεν είχαμε και τους οπαδούς μας. Δεχθήκαμε ένα γκολ νωρίς, αλλά ξέραμε ότι, σε οποιαδήποτε στιγμή, σε μια κατάσταση για να βάλουμε γκολ, θα πηγαίναμε σε ισοπαλία και θα ήταν υπέρ μας. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε και τελικά δεχτήκαμε και ένα δεύτερο τέρμα»

Ξέραμε πως με ένα γκολ θα ισοφαρίζαμε το σκορ για την πρόκριση και θα πηγαίναμε στην παράταση. Η ομάδα έπρεπε να το σκεφτεί, να μείνει ψύχραιμη και να ψάξει για την ευκαιρία. Φυσικά ήμασταν χαρούμενοι, είναι κι αυτό κομμάτι του ποδοσφαίρου. Ψάξαμε την ευτυχία και δουλέψαμε για να συμβεί. Το κάναμε και στα πέναλτι ήμασταν καλύτεροι. Αλλά πάντα με τη σκέψη ότι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, ένα γκολ θα μας οδηγούσε στην παράταση. Και ήρθε».

Για το τελευταίο πέναλτι και το ματς με την Μπράγκα: «Θυμήθηκα ότι πρόκειται να επιστρέψω στην Πορτογαλία, αλλά εκείνη τη στιγμή νιώθαμε όλοι μια ικανοποίηση για τον αποκλεισμό μιας σπουδαίας ομάδας στην Ευρώπη, που ενισχύθηκε σημαντικά και έχει πολύ διαφορετικό μπάτζετ από εμάς.

Καταφέραμε να τους αντιμετωπίσουμε και να τους αποκλείσουμε. Είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα για μια ομάδα που δεν αγωνιζόταν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για χρόνια. Με έκανε πολύ χαρούμενο να ξέρω ότι βρισκόμαστε ένα βήμα μακριά από την είσοδο στους ομίλους του Chamoions League, αλλά και το ότι θα επιστρέψω στην Πορτογαλία και θα αντιμετωπίσω μια πορτογαλική ομάδα».

Για την Μπράγκα: «Είδα μόνο το παιχνίδι που έχασαν στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος (με τη Φαμαλικάο). Αλλά είναι μια ομάδα που αξίζει ως σύνολο, έχει πολύ καλές μονάδες.

Είναι μια ομάδα που παίζει μαζί για πολύ καιρό και έχει τους αυτοματισμούς της. Δεν αλλάζει πολύ τον τρόπο που αγωνίζεται. Περιμένουμε ένα περίπλοκο παιχνίδι, αλλά έχουμε την αίσθηση ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στην Μπράγκα».

Για την αποχώρησή του από την Κοπεγχάγη: «Υπήρχαν αρκετοί παράγοντες. Ένας από αυτούς είναι οι τραυματισμοί μου, άλλοι το γεγονός ότι ήμουν στην ομάδα για πολύ καιρό. Εκτός από αυτό, το κλαμπ αποφάσισε να ακολουθήσει έναν άλλον δρόμο και έτσι έκανα και εγώ. Πάντα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό και παρουσιάστηκε η ευκαιρία. Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που μου έδωσε πολλά και μού άνοιξε την πόρτα της Ευρώπης. Πάντα ήθελα να επιστρέψω», είπε ο Ζέκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παράπονο" τριών εκατομμυρίων από Σαββίδη σε Λουτσέσκου - Κίνδυνος να χαθεί τεράστιο ταλέντο του ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags