Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Νταλκάς" στον ΠΑΟΚ πριν τη Χαρτς - "Σειρήνες" για βασικό του Λουτσέσκου - Τον θέλουν οι Άραβες! (pic)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-23 16:45:00

"Νταλκάς" στον ΠΑΟΚ πριν τη Χαρτς - "Σειρήνες" για βασικό του Λουτσέσκου - Τον θέλουν οι Άραβες! (pic)

Sportdog Team

Ο παίκτης συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου, έχοντας ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα στα τελευταία ματς, όμως οι "σειρήνες" από την Σαουδική Αραβία μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα.

Είδηση-"βόμβα" για ενδιαφέρον της Αλ Καλίτζ για τον Κάλεντ Νάρεϊ του ΠΑΟΚ μετέδωσε πριν λίγη ώρα ο γνωστός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Με ανάρτησή του στους λογαριασμούς του στα social media ο Ιταλός ρεπόρτερ μετέφερε την πληροφορία ότι η ομάδα από την Σαουδική Αραβία βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Γερμανό εξτρέμ του Δικεφάλου του Βορρά, για την μεταγραφή του.

Σύμφωνα, με τον Ρομάνο, οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη ενώ σημειώνεται πως η πλευρά της Αλ Καλίτζ ελπίζει να ολοκληρωθεί η συμφωνία, αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

Ο 29χρονος άσος έχει παίξει και στα 4 ματς του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Europa Conference League τον τελευταίο μήνα, ενώ το συμβόλαιό του με τους "ασπρόμαυρους" έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόλις το ανακοίνωσε η Χαρτς - Τι θα συμβεί στο πρώτο παιχνίδι με ΠΑΟΚ στη Σκωτία! (ΦΩΤΟ)