Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ενόχληση" στον Ολυμπιακό για ταλεντάρα των ακαδημιών - Τον θέλει ιταλικός "κολοσσός"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-23 18:00:00

"Ενόχληση" στον Ολυμπιακό για ταλεντάρα των ακαδημιών - Τον θέλει ιταλικός "κολοσσός"!

Sportdog Team
"Ενόχληση" στον Ολυμπιακό για ταλεντάρα των ακαδημιών - Τον θέλει ιταλικός "κολοσσός"!

Σπουδαία ομάδα από την Ιταλία έχει βάλει στο "στόχαστρο" παίκτη που βγάζει μάτια στις "ερυθρόλευκες" ακαδημίες.

Τον 16χρονο, Πάρη Πλειώνη, έχει βάλει στη λίστα της η Πάρμα και προσπαθεί να τον "κλέψει" από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Parma live", αλλά και του έγκυρου "tuttomercatoweb", η Πάρμα συνεχίζει να αναζητά προφίλ ποδοσφαιριστών με προοπτικές για το μέλλον και ένας από αυτούς είναι ο Πλειώνης, ο οποίος αγωνίζεται στην U19 του Ολυμπιακού.

Ο 16χρονος άσος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα χαφ. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, η Πάρμα προσπαθεί να τον δελεάσει, προσφέροντάς του επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ την πρώτη του χρονιά θα αγωνιστεί στην Primavera για να πάρει χρόνο συμμετοχής στα πόδια του και να είναι έτοιμος για την πρώτη ομάδα τη δεύτερη σεζόν του στο "Enio Tardini".

Μάλιστα, οι άνθρωποι της Πάρμα θέλουν να "πατήσουν" στην νομοθεσία περί ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο, πληρώνοντας απλά τα τροφεία στους Πειραιώτες, που μένει να δούμε πώς θα αντιδράσουν στην συγκεκριμένη υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος… Χουάνγκ στον Ολυμπιακό - Τον στέλνει εξέδρα ο Μαρινάκης - Συνάντηση στην Ελλάδα με top επιθετικό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags