Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στην Αντβέρπ για Σκοτ ως Αντί-Νάρεϊ
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-24 17:24:00

"Κοιτάζει" στην Αντβέρπ για αντί-Νάρεϊ ο ΠΑΟΚ - Το όνομα που "παίζει" στο ρεπορτάζ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Κοιτάζει" στην Αντβέρπ για αντί-Νάρεϊ ο ΠΑΟΚ - Το όνομα που "παίζει" στο ρεπορτάζ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κάλεντ Νάρεϊ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Αλ Καλίτζ και σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι διαπραγματεύσεις είναι στο τελικό στάδιό τους.

Αν ισχύει αυτό, τότε ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη του και σύμφωνα με το sfina.gr τον έχει ήδη βρει. Πρόκειται για τον 21χρονο Γερμανό, με ρίζες από την Γκάνα, Κρίστοφερ Σκοτ! Ο συγκεκριμένος παίκτης ανήκει στην Άντβερπ, η οποία τον αγόρασε πέρσι το καλοκαίρι από την Μπάγερν Μονάχου.

Ωστόσο δεν έχει κερδίσει θέση βασικού και η ομάδα του Βελγίου τον παραχωρεί. Και κάπου εκεί εμφανίζεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο Κρίστοφερ Σκοτ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας, αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Λεβερκούζες. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Μπάγερν Μονάχου, απ’ όπου τον απέκτησε η Αντβέρπ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ο Νο1 στόχος σε περίπτωση που προχωρήσει η πώληση του Κάλεντ Νάρεϊ στη Σαουδική Αραβία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Με 4 εκατ. στον Ολυμπιακό, καλύτερος από Μπιέλ - Τεχνίτης, παίζει και στα δύο άκρα" - Μεγάλη πρόταση ΠΑΟΚ!

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags