Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποχώρηση Καλέντ Νάρεϊ - Πάει για Αλ Καλίτζ
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-27 17:41:00

Ποια τα δεδομένα για την αποχώρηση Νάρεϊ από τον ΠΑΟΚ - Γιατί δεν έχει τελειώσει το deal

Sportdog Team
Ποια τα δεδομένα για την αποχώρηση Νάρεϊ από τον ΠΑΟΚ - Γιατί δεν έχει τελειώσει το deal

Μια ανάσα πριν από τη μετακίνησή του στη Σαουδική Αραβία βρίσκεται ο Καλέντ Νάρεϊ, για λογαριασμό της Αλ Καλίτζ, με τον σύλλογο με έδρα τον Κόλπο να έχει στείλει πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του παίκτη.

ΠΑΟΚ: Μια ανάσα πριν από τη μετακίνησή του στη Σαουδική Αραβία βρίσκεται ο Καλέντ Νάρεϊ, για λογαριασμό της Αλ Καλίτζ, με τον σύλλογο με έδρα τον Κόλπο να έχει στείλει πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του παίκτη. Ο ΠΑΟΚ είναι θετικός, στο να πουλήσει έναν ποδοσφαιριστή, που ψάχνεται εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, για να αποχωρήσει από την ομάδα.

Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» θα πορευτούν, όπως όλα δείχνουν, χωρίς τον Γερμανό εξτρέμ στη σεζόν και για αυτό τον λόγο κιόλας γίνεται αναζήτηση και δεύτερου εξτρέμ στην αγορά, μόνο που, ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή, γι αυτό και ο Λουτσέσκου τον πήρε στην αποστολή, για το σημερινό παιχνίδι πρωταθλήματος με την Κηφισιά και είναι πολύ πιθανό, να τον χρησιμοποιήσει.

Ωστόσο, ο Νάρεϊ δεν ήταν ο πρώτος στόχος της Αλ Καλίτζ, που πρώτα χτύπησε την πόρτα της Μονακό για να κάνει δικό της τον Ζέλσον Μαρτίνς, τον Πορτογάλο εξτρέμ, που τη περσινή σεζόν έγραψε 15 συμμετοχές στη Ligue 1.

Oι απαιτήσεις των Μονεγάσκων κρίθηκαν υψηλές (5 εκατομμύρια ευρώ) και οι Άραβες τσέκαραν τις άλλες επιλογές τους, με την αμέσως επόμενη να είναι ο Νάρεϊ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα... κάγκελα η ΑΕΚ: "Απίθανα και χυδαία, ρεσιτάλ αλητείας! Ποιο ντου; Καραγκιόζηδες και... Μίκι Μάους"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags