Facebook Pixel Αμρ Ουάρντα: Χαμός με Ουάρντα στην Κύπρο - Του απαγόρευσαν την είσοδο - Ανοιχτό να τον απελάσουν - Αυτός ο λόγος
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-27 19:58:00

Χαμός με Ουάρντα στην Κύπρο - Του απαγόρευσαν την είσοδο - Ανοιχτό να τον απελάσουν - Αυτός ο λόγος

Sportdog Team
Χαμός με Ουάρντα στην Κύπρο - Του απαγόρευσαν την είσοδο - Ανοιχτό να τον απελάσουν - Αυτός ο λόγος

Προς... ναυάγιο οδεύει η μεταγραφή του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή στην Δόξα Κατωκοπιάς μιας και δεν του έχει επιτραπεί να μπει στην χώρα, ενώ ρεπορτάζ αναφέρει πως μπορεί να τον απελάσουν.

Αμρ Ουάρντα: Απίστευτο είναι το καλοκαίρι για τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή μιας και μετά από το διαζύγιο, μετά από 12 ημέρες, με τη Ράζα Καζαμπλάνκα για ψυχολογικούς και προσωπικούς λόγους ήρθε η συμφωνία με την Δόξα Κατωκοπιάς στην Κύπρο όμως και πάλι υπάρχει πρόβλημα.

Πιο συγκεκριμένα ο Αμρ Ουάρντα δεν μπορεί να μπει στη χώρα καθώς υπάρχει πρόβλημα με τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, με τον ίδιο να σημειώνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο μέχρι και να απελαθεί, με τον Αιγύπτιο να είναι στο αεροδρόμιο και το μέλλον του αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Μελισσανίδης στη Φιλαδέλφεια - "Πόλεμος" με ΠΑΟ και... Ολυμπιακό - "Εκδίκηση" Γκαρσία από Σαββίδη!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags