Facebook Pixel Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Έδωσε απαντήσεις ο Σάλπιγγίδης - Ατάκες για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ - Τι ανέφερε για τον αγώνα με Μπράγκα
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-28 22:25:00

Έδωσε απαντήσεις ο Σάλπιγγίδης - Ατάκες για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ - Τι ανέφερε για τον αγώνα με Μπράγκα

Sportdog Team
Έδωσε απαντήσεις ο Σάλπιγγίδης - Ατάκες για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ - Τι ανέφερε για τον αγώνα με Μπράγκα

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε σε πορτογαλική ιστοσελίδα όπου και αναφέρθηκε τόσο στους Πράσινους, όσο και στον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά και στην αναμέτρηση ρεβάνς του Τριφυλλιού με την Μπράγκα.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Για όλα μίλησε στην O Jogo ο παλαίμαχος επιθετικός με τον ίδιο να αναφέρεται τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στον ΠΑΟΚ, αλλά και στον αγώνα ρεβάνς των Πρασίνων κόντρα στην Μπράγκα για τα play off του Champions League.

«Όποιος έχει περισσότερη αποφασιστικότητα και συναισθηματικό έλεγχο θα περάσει. Η ζωή μετά το ποδόσφαιρο είναι όμορφη, έχω μια πολύ ιδιαίτερη οικογένεια στην οποία αφιερώνομαι πλήρως. Έχω έντονα συναισθήματα για τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, ακόμα ανυπομονώ για αυτό που κάνουν. Είχα πολύ σημαντικές στιγμές και με τις δύο ομάδες και είμαι πολύ ευγνώμων», ανέφερε που θυμήθηκε το τελευταίο πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός.
 
«Ήταν μια υπέροχη χρονιά για όλους, μια από τις πιο σημαντικές της καριέρας μου. Ήταν φανταστικό να αγωνίζομαι δίπλα σε σπουδαίους συμπαίκτες, συντρόφους ζωής που δεν θα ξεχάσω ποτέ», σημείωσε.
 
Για το ματς με την Μπράγκα: «Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια πολύ σημαντική καμπή της ιστορίας του. Έχει πολύ καλό προπονητή και ποιοτικό γκρουπ. Μετά από πολλά χρόνια, είναι και πάλι ένα βήμα μακριά από τη φάση των ομίλων του Champions League. Αν τα καταφέρει, θα αποτελεί την επιβράβευση της προσπάθειας των τελευταίων δύο ετών. Το αποτέλεσμα της Μπράγκα δείχνει ότι όλα είναι ανοιχτά, βλέπω 50-50%. Όποιος έχει περισσότερη αποφασιστικότητα και μεγαλύτερο συναισθηματικό έλεγχο, θα είναι πιο χαρούμενος στο τέλος. Οι πορτογαλικές ομάδες στην Ευρώπη είναι πάντα σε υψηλό επίπεδο, είναι πολύ δύσκολο να τις αντιμετωπίσεις. Πρέπει να είσαι ψυχικά προετοιμασμένη και να έχεις τον παράγοντα τύχη με το μέρος σου», είπε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Νέος" Αραούχο για Ολυμπιακό! Ξεχωρίζει για τη διάπλασή του - Γρήγορος, δυναμικός & υπερβολικά ντριμπλέρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags