Τάσος Νικολογιάννης: Για τον μεγάλο αγώνα ρεβάνς κόντρα στην Μπράγκα που ετοιμάζεται να δώσει ο Παναθηναϊκός μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο έμπειρος ρεπόρτερ όπου αρχικά αναφέρθηκε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ λέγοντας «δεν έχει καμία σχέση ο αγωνιστικός χώρος με όσα ξέραμε. Ο Παναθηναϊκός έκανε έργα, προκειμένου να είναι το γήπεδο αντάξιο ενός αγώνα για το Champions League».

Όσον αφορά την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού σημείωσε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέφτεται να βάλει την ίδια ενδεκάδα με τον πρώτο αγώνα στην Πορτογαλία συμπληρώνοντας ότι «από εκεί και πέρα θα δούμε αν θα παίξει ο Ιωαννίδης αντί του Σπόραρ, ο Τσέριν αντί του Βιλένα και ο Σένκεφελντ αντί του Γεντβάι. Ο Γιοβάνοβιτς, πάντως, θεωρεί ότι τα πήγε μια χαρά η ομάδα στην Μπράγκα και θα μπορούσε να πάρει και καλύτερο αποτέλεσμα.

Τα παιχνίδια κρίνονται πάρα πολύ και από τους παίκτες, που έρχονται από τον πάγκο. Στο ματς με τον Βόλο ο Γιοβάνοβιτς έκανε επτά αλλαγές στην 11άδα, και μας έχει προειδοποιήσει ότι ίσως και να μην το ξανακάνει αυτό. Αλλά αναγνωρίζει ότι ο αγώνας με την Μπράγκα είναι ειδικών συνθηκών και πολύ σημαντικός για το κλαμπ, οπότε θέλει οι 11, που θα κατεβάσει, να έχουν πολλή ενέργεια», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτοιμος να πατήσει Τούμπα ο Μάρκος Αντόνιο - "Τα βρήκαν ΠΑΟΚ και Λάτσιο" - Τι περιλαμβάνει η συμφωνία