Facebook Pixel Ζοσέ Μπότο: Έτοιμος για νέα σελίδα στην καριέρα του ο Μπότο - Αυτή η ομάδα θέλει να τον αποκτήσει
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-30 22:37:00

Έτοιμος για νέα σελίδα στην καριέρα του ο Μπότο - Αυτή η ομάδα θέλει να τον αποκτήσει

Sportdog Team
Έτοιμος για νέα σελίδα στην καριέρα του ο Μπότο - Αυτή η ομάδα θέλει να τον αποκτήσει

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής είναι στην αναζήτηση του νέου σταθμού της καριέρας του και μάλιστα γνωστός σύλλογος φέρεται να θέλει να τον αποκτήσει.

Ζοσέ Μπότο: Η Φλαμένγκο συνεχίζει να «χτενίζει» την ποδοσφαιρική αγορά αναζητώντας νέο αθλητικό διευθυντή, με την προοπτική ενσωμάτωσης του Ζοσέ Μπότο να φαντάζει συζητήσιμη.

Μία περίπτωση που έχει πέσει ουκ ολίγες φορές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων του Βραζιλιάνικου κλαμπ και επί της ουσίας «σκανάρεται» εκ νέου πόσω μάλλον μετά την αποδέσμευση του Πορτογάλου από τον Δικέφαλο.

Ήταν άλλωστε σαφές πως ο Ζοσέ Μπότο, για διαφόρους έμοιαζε εκτός κλίματος το φετινό καλοκαίρι και το… διαζύγιο των δύο πλευρών φάνταζε μονόδρομος.

Τα μεταγραφικά σενάρια αναφορικά με την ένταξη του σε ποδοσφαιρικούς συλλόγους δίνουν και παίρνουν, με τη Φλαμένγκο να δείχνει ενεργοποιείται προκειμένου να τον ενσωματώσει στο δυναμικό της.

Από πλευράς ΜΜΕ της Βραζιλίας σημειώνεται συν τοις άλλοις πως εκτός του Ζοσέ Μπότο, σοβαρά υπόψιν λαμβάνεται και η περίπτωση του Εντού Γκασπάρ σε μία προσπάθεια αξιολόγησης για πιθανούς ανασχηματισμούς εντός της ομάδας.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για... ψυχολόγο ο Σπόραρ, για Ch. League o "SuperVagian" - Τραγική επιλογή Ιβάν - Όχι άλλο… κάρβουνο με Πέρεθ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags