Τα τελευταία νέα με τον εξτρέμ στον Ολυμπιακό μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, μέσω της εκπομπής «Πρεσάρισμα» των Βάιου Τσούτσικα και Τάσου Νικολογιάννη, λέγοντας ότι ο Σολμπάκεν θα απαντήσει άμεσα (μέσα στη μέρα) στους Πειραιώτες για το αν αποδέχεται την πρότασή του ή όχι.

Οι πληροφορίες, οι οποίες μετέφερε ο ρεπόρτερ των Ερυθρόλευκων αναφέρουν ότι ο παίκτης βρίσκεται ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Σασουόλο, η οποία επίσης τον πολιορκεί.

 

Μέχρι χτες το βραδύ ο Νορβηγός έκλεινε προς τους «νεροβέρντι», αλλά η ομάδα του Πειραιά του έκανε μία δυναμική προσέγγιση και περιμένει την απάντησή του. Σημειωτέο, τουλάχιστον προς το παρόν η Ρόμα τον δίνει μόνο δανεικό και δεν τον πουλάει.

Παράλληλα, με αφορμή ρεπορτάζ από τη Βουλγαρία για Ντεσπόντοφ, ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε ότι όντως έγιναν διαπραγματεύσεις με τη Λουντογκόρετς, αλλά τόνισε ότι έχουν «κολλήσει», με τη μεταγραφή να μην προχωράει, τουλάχιστον αυτήν τη στιγμή. Αφού κάθε μέρα οι Βούλγαροι εγείρουν και νέες αξιώσεις. Αν επιστρέψουν στις αρχικές τους, κάτι που δεν φαίνεται το πιο πιθανόν, οι συζητήσεις θα ξαναρχίσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπέγραψε στον Ολυμπιακό και δεν το έμαθε κανείς - Δεν βγήκε ανακοίνωση, "κρυφό" και από το Transfermarkt!