Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού και μόνο υπερβολή δεν είναι, αν πει κανείς ότι κάθε ώρα που κυλάει πλέον μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, θα φέρνει εξελίξεις. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει καταθέσει τις προτάσεις του, ο Αντόνιο Κορδόν έχει πάρει το «οκ» για το μπάτζετ που έχει στα χέρια του από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και πλέον βρίσκεται σε επαφή με δεκάδες μάνατζερ, παίκτες και ομάδες από όλη την Ευρώπη!

Στο Λιμάνι δουλεύουν πυρετωδώς για τις αποχωρήσεις παικτών που δεν υπολογίζονται, όπως ήταν για παράδειγμα ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ενώ τις τελευταίες ώρες βρίσκονται σε εξέλιξη οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις για τις μεταγραφές του επιθετικού, του εξτρέμ και δύο ακόμα… εκπλήξεων.

Οι Πειραιώτες έχουν κυκλώσει δύο πολύ καλές περιπτώσεις φορ, εκτός του Ντένις της Νότιγχαμ, χωρίως όμως να έχουν διαρρεύσει τα ονόματα τους, ενώ παράλληλα προσπαθούν να κλείσουν και τουλάχιστον έναν εξτρέμ από το…  πάνω ράφι, αφού στόχος είναι να κλείσουν δύο.

Στην Ιταλία θεωρούν ότι η Ρόμα και ο Σολμπάκεν θα απαντήσουν απόψε στον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι του οποίου ταυτόχρονα βρίσκονται σε επαφές και με άλλους εξτρέμ, μεταξύ των οποίων ο Κίριλ Ντεσπόντοφ. Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Λουντογκόρετς τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε μία προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό. Αν και οι δύο υποθέσεις όμως κλείσουν θετικά, τότε θα έρθουν και οι δύο στην Ελλάδα!

 

Επίσης, στο Λιμάνι έχουν τις… κεραίες τους ανοιχτές και για κάποιον κεντρικό αμυντικό, χωρίς όμως να αποτελεί προτεραιότηρα του Κορδόν τη δεδομένη στιγμή, ενώ ο Μαρτίνεθ σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία 24ωρα έχει ζητήσει και έναν χαφ, ο οποίος θα παίζει τόσο στο «6» όσο και στο «8». Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν αφορά την αποχώρηση του Μπουχαλάκη, αλλά είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Χουάνγκ που έχει… εξαφανιστεί στην πατρίδα του.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εμβιλά για μεγάλη ελληνική ομάδα - Υπογράφει με συμβόλαιο εκατομμυρίου - "Χυλόπιτα" σε Άραβες και Τούρκους