Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τέλος εποχής για αγαπημένο παίκτη του κόσμου του Ολυμπιακού - Σταματάει το ποδόσφαιρο - Ο νέος του ρόλος
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-02 13:55:00

Τέλος εποχής για αγαπημένο παίκτη του κόσμου του Ολυμπιακού - Σταματάει το ποδόσφαιρο - Ο νέος του ρόλος

Sportdog Team
Τέλος εποχής για αγαπημένο παίκτη του κόσμου του Ολυμπιακού - Σταματάει το ποδόσφαιρο - Ο νέος του ρόλος

Την απόφαση να σταματήσει επαγγελματικά το ποδόσφαιρο πήρε ξένος ποδοσφαιριστής που πέρασε με μεγάλη επιτυχία από τους Ερυθρόλευκους και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο της ομάδας.

Κέβιν Μιραλάς: Τέλος εποχής για τον Βέλγο ποδοσφαιριστή που μετά από 19 χρόνια καριέρας αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του, με τον ίδιο να έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από τον Ολυμπιακό μετρώντας 86 συμμετοχές με 36 γκολ και 15, στις δύο θητείες του.

Μάλιστα οι εμφανίσεις του με τους Ερυθρόλευκους του έδωσε την ευκαιρία να πάρει μεταγραφή στην Έβερτον, ενώ υπήρξε 60 φορές διεθνής με την Εθνική Βελγίου, έχοντας 10 τέρματα και 4 ασίστ, ενώ σύμφωνα με τα Μέσα της πατρίδας του ο Κέβιν Μιραλάς αναμένεται να αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στην Έεντραχτ Άαλστ, ομάδα της 4ης κατηγορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκτακτη" μεταγραφή ζήτησε στο... παρά πέντε ο Μαρτίνεθ - Έρχονται Ελλάδα φορ, εξτρέμ και παίκτης έκπληξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags