Facebook Pixel Όγκνιεν Βράνιες: Απίστευτη απόφαση - Εκεί συνεχίζει την καριέρα του ο Βράνιες (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-01 22:33:00

Απίστευτη απόφαση - Εκεί συνεχίζει την καριέρα του ο Βράνιες (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη απόφαση - Εκεί συνεχίζει την καριέρα του ο Βράνιες (ΦΩΤΟ)

Ο Βόσνιος στόπερ ήταν χωρίς ομάδα τον τελευταίο καιρό όμως τελικά λίγο πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου συμφώνησε με σύλλογο και μάλιστα ανακοινώθηκε.

Όγκνιεν Βράνιες: Παίκτης της Τσουκαρίτσκι και επίσημα είναι Βόσνιος πρώην στόπερ της ΑΕΚ, με τον ίδιο να ανακοινώνεται από την ομάδα της Σερβίας λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της από τα play off του Europa League, μετά τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα ο έμπειρος ποδοσφαιριστής  ήταν πολύ κοντά στην Παρτιζάν αλλά οι οπαδοί της ομάδας έβαλαν μπλόκο στην μεταγραφή του Βόσνιου λόγω κάποιων σχόλιων που είχε κάνει από τον καιρό που αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα.

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα συνεισφέρω στην ομάδα με την εμπειρία και την ποιότητά μου και μαζί θα πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουν τεθεί. Στο χέρι μου είναι να δουλέψω σκληρά και να δικαιώσω την εμπιστοσύνη όλων στον σύλλογο με τις εμφανίσεις μου στο γήπεδο», είπε ο Όγκνιεν Βράνιες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίκτης-αποκάλυψη για Εθνική στη Μανίλα - "Έγκλημα" για ΠΑΟ και Ολυμπιακό - Έρχεται για... αντι-Σλούκας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags