Facebook Pixel Αντώνης Μήνου: Απορία Μήνου για τις επιλογές Πογιέτ - Ατάκα για Κωνσταντέλια, Βαγιαννίδη, Φορτούνη
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-03 23:06:00

Απορία Μήνου για τις επιλογές Πογιέτ - Ατάκα για Κωνσταντέλια, Βαγιαννίδη, Φορτούνη

Sportdog Team
Απορία Μήνου για τις επιλογές Πογιέτ - Ατάκα για Κωνσταντέλια, Βαγιαννίδη, Φορτούνη

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας όπου και πήρε θέση για τις επιλογές του Ομοσπονδιακού τεχνικού.

Αντώνης Μήνου: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος διεθνής τερματοφύλακας  και σχολίασε τις κλήσεις του Γκουστάβο Πογιέτ στην Εθνική Ελλάδας, το κόψιμο των Κωνσταντέλια, Δουβίκα και Βαγιαννίδη ενώ τόνισε πως πρέπει ο Ουρουγουανός να εξηγήσει αυτές τις επιλογές του.

«Πάντα υπάρχει γκρίνια στις επιλογές των προπονητών. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε περισσότερη ελληνική παρουσία στις ομάδες, οπότε το έργο ήταν δυσκολότερο για τον εκάστοτε προπονητή. Τώρα είναι λιγότεροι οι Ελληνες παίκτες ειδικά στις ελληνικές ομάδες και είναι σχετικά πιο εύκολο.

Ο κάθε προπονητής κάνει επιλογές με κάποια κριτήρια και αυτός είναι υπεύθυνος να δώσει εξηγήσεις-απαντήσεις. Τώρα πρέπει να εξηγήσει γιατί έμειναν κάποιοι παίκτες εκτός, αν το κάνει πριν το ματς με την Ολλανδία τότε μπορεί να διαταραχτεί η ηρεμία της ομάδας που θα είναι εκεί.

Το θέμα για Κωνσταντέλια, Δουβίκα και Βαγιαννίδη είναι λίγο περίεργο που δεν κλήθηκαν. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως δεν πρέπει να απογοητεύονται αυτά τα παιδιά, γιατί θα είναι η επόμενη φουρνιά της Εθνικής ομάδας. Στις μέρες που ο κόσμος μπορεί να βλέπει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, ξέρει τι κάνει ο κάθε παίκτης. Είναι καταστροφικό να παρεμβαίνει κάποιος για να λέει πως θα πρέπει να κληθεί κάποιος ή να κοπεί κάποιος άλλος», είπε ο Αντώνης Μήνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Οργιάζει" στο Mundobasket, τον θέλει ο Αταμάν - Απογειώνει το πλάνο του ΠΑΟ - "Εμπόδια" για Κορκμάζ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags