Facebook Pixel Κίριλ Ντεσπόντοφ: Αποκάλυψη Λουντογκόρετς για Ντεσπόντοφ - Έτσι έγινε το deal με ΠΑΟΚ - Έμμεση αναφορά σε Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-04 14:50:00

Αποκάλυψη Λουντογκόρετς για Ντεσπόντοφ - Έτσι έγινε το deal με ΠΑΟΚ - Έμμεση αναφορά σε Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Λουντογκόρετς για Ντεσπόντοφ - Έτσι έγινε το deal με ΠΑΟΚ - Έμμεση αναφορά σε Ολυμπιακό!

Η βουλγάρικη ομάδα αναφέρθηκε στην συμφωνία με τον Δικέαλο για τον διεθνή εξτρέμ, τονίζοντας ότι οι Θεσσαλονικείς έκαναν την καλύτερη προσφορά.

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι από σήμερα το πρωί και επισήμως ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, καθώς η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Βούλγαρου επιθετικού μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Μάλιστα, στην επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Λουντογκόρετς, γίνεται αναφορά στους όρους του deal με τον Δικέφαλο του Βορρά, με τους Βούλγαρους να αποκαλύπτουν ενδιαφέρον πολλών ομάδων για τον ποδοσφαιριστή (θυμίζουμε τον ήθελε και ο Ολυμπιακός), αλλά τελικά να καταλήγει στον ΠΑΟΚ που έκανε την καλύτερη πρόταση.

«Η Λουντογκόρετς ολοκήρωσε άλλη μια μεγάλη πώληση. Μετά από εντατικές διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, ο σύλλογος μας κατέληξε σε συμφωνία για την παραχώρηση του Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Οι δύο σύλλογοι ολοκλήρωσαν τις διαπραγματεύσεις για την πώλησή του την Κυριακή (3/8), με τον Ντεσπόντοφ να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, όπου πέρασε ιατρικές εξετάσεις, πριν υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αρκετοί σύλλογοι από διάφορες χώρες ενδιαφέρθηκαν για τον Κίριλ, αλλά τελικά η καλύτερη προσφορά έφτασε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη πώληση της Λουντογκόρετς σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, μετά την πώληση του Ιγκόρ Τιάγκο στην Κλαμπ Μπριζ.

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια στην ομάδα, ο Ντεσπόντοφ πραγματοποίησε 129 συμμετοχές, 39 γκολ, 55 ασίστ. Η εξαιρετική του απόδοση και τα ηγετικά του χαρακτηριστικά του έδωσαν το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Η συνεισφορά του την περασμένη σεζόν ήταν μεγάλη, με 19 γκολ και 22 ασίστ, όντας βασικό γρανάζι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Βουλγαρίας, καθιστώντας τον αγαπημένο «παιδί» της κερκίδας.

Έτσι, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ ολοκληρώνει τη θητεία του στους «αετούς», με τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και δύο Σούπερ Καπ Βουλγαρίας, ενώ αναδείχθηκε δύο συνεχόμενες φορές Ποδοσφαιριστής της Χρονιάς.

Σε ευχαριστούμε Κίριλ και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία. Ελπίζουμε να σε δούμε ξανά με την πράσινη φανέλα», αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή της η Λουντογκόρετς.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλήρωσε τις εμπνεύσεις Λουτσέσκου ο ΠΑΟΚ - "Φάουλ" με Ζίβκοβιτς - Ιδανικός για την ανατροπή ο Ντεσπόντοφ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags