Γιάννης Σταυρίδης: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος διαιτητής μιλώντας για τις αμφισβητούμενες φάσεις στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη Κρήτη και κόντρα στον ΟΦΗ, εστιάζοντας στο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Δικέφαλο του Βορρά.

«Στη πρώτη φάση στο πέναλτι, φαίνεται καθαρά και από το βίντεο ότι ο παίκτης βρίσκεται πάνω στη γραμμή, βρίσκει το πόδι του όχι την μπάλα. Είναι καθαρή παράβαση κίτρινης κάρτας και πέναλτι. Απορώ γιατί δεν κάλεσε το βαρ να το δει από καλύτερη πλευρά. Δεν μπόρεσε να δει καθαρά αν είναι μέσα οι έξω. Ήταν μια κακή απόφαση του διαιτητή Ευαγγέλου,  που δεν δόθηκε πέναλτι.

Μάλλον πηγαίνουμε για μια σεζόν, μια από τα ίδια, όπως τη περσινή. Εξακολουθούν οι Έλληνες προπονητές να κάνουν τα ίδια λάθη και να ακολουθούν το ίδιο μοτίβο. Μάλλον δεν υπάρχουν ενημερώσεις και σεμινάρια. Έπρεπε να αναλύσουν τα ίδια λάθη με πέρσι, για να μην τα κάνουν  και φέτος. Στην επόμενη φάση, είναι δεύτερη κίτρινη κάρτα και κόκκινη», είπε ο Γιάννης Σταυρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" από Μπέο! Λύνει το συμβόλαιο του παίκτη που έκανε το πέναλτι κόντρα στην ΑΕΚ - Δείτε τη φάση (Vid)