Facebook Pixel Κώστας Μήτρογλου: Δεν πήγε καλά αυτό! Ο Μήτρογλου άντεξε μόλις… 5 ματς στα ερασιτεχνικά της Γερμανίας - Αυτός ο λόγος
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-05 12:11:00

Δεν πήγε καλά αυτό! Ο Μήτρογλου άντεξε μόλις… 5 ματς στα ερασιτεχνικά της Γερμανίας - Διαβάστε τον λόγο

Sportdog Team
Δεν πήγε καλά αυτό! Ο Μήτρογλου άντεξε μόλις… 5 ματς στα ερασιτεχνικά της Γερμανίας - Διαβάστε τον λόγο

Τέλος στην θητεία του στην ερασιτεχνική Σέρπενμπεργκ της Γερμανίας έβαλε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής με τον ίδιο να αναφέρεται στους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει.

Σέρπενμπεργκ: Μπορεί ο Κώστας Μήτρογλου να είχε ξεκινήσει... καυτός έχοντας τρία γκολ σε τέσσερα παιχνίδια στα ερασιτεχνικά της Γερμανίας, όμως το στιλ παιχνιδιού του και η παρουσία του δεν άρεσε στον τεχνικό της ομάδας, που του ζητούσε περισσότερο τρέξιμο όταν ο αντίπαλος είχε την μπάλα, με τον ίδιο να μην το κάνει πράξη.

Αποτέλεσμα ήταν αρχικά ο Έλληνας φορ να μείνει στον πάγκο κόντρα στην Κλόστενχαρντ, κάτι που έφερε την αντίδραση και τη δυσαρέσκεια του Μήτρογλου, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε διαζύγιο από κοινού, μιας και υπήρχαν κι άλλα ζητήματα.

«Στην αρχή ήμουν πολύ θετικός, τα πρώτα φιλικά πήγαν πολύ καλά και ο Κώστας μπήκε πραγματικά σε αυτό. Αλλά τις τελευταίες εβδομάδες τα πράγματα εξελίχθηκαν γρήγορα προς την κατεύθυνση που έχουμε πάρει τώρα», εξήγησε ο προπονητής της Σέρπενμπεργκ Γκέμερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" από Μπέο! Λύνει το συμβόλαιο του παίκτη που έκανε το πέναλτι κόντρα στην ΑΕΚ - Δείτε τη φάση (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags