Τάσος Νικολογιάννης: Για τελευταία νέα από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ, όπου αναφέρθηκε τόσο στο ¨κόψιμο" του Βέρμπιτς από την ευρωπαϊκή λίστα, αλλά και στην απόλυση του Κίκε Σετιέν από την Βιγιαρεάλ.

«Ήταν κάτι απόλυτα λογικό. Θα είχε την επιλογή να παίξει με τρία στόπερ σε έξι ευρωπαϊκά ματς, αλλά συνυπολόγισε ότι ο Μπερνάρ παίζει και εξτρέμ. Δεν έχει να κάνει με οτιδήποτε άλλο. Ήταν βασικός στα τελευταία ματς. Είχε την ενόχληση στα Γιάννενα και για αυτό δεν ξεκίνησε. Ήταν πολύ δύσκολο να καταλήξει στη λίστα ο Γιοβάνοβιτς αλλά αποφάσισε λογικά. Θα μείνει να κάνει προπονήσεις στη Σλοβενία.

Θα βλέπουμε αρκετές αλλαγές στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού φέτος στο πρωτάθλημα. Είναι πολλά τα παιχνίδια και το βάθος που υπάρχει στο ρόστερ δίνει το δικαίωμα για ροτέισον. Eίναι ένα κακό νέο για τον Παναθηναϊκό. Η Βιγιαρεάλ δεν είχε ξεκινήσει καλά τη σεζόν και έδειχνε ότι είναι μια ομάδα του στιλ "όσα φάμε και όσα βάλουμε". Τώρα με την αλλαγή του προπονητή θα έχει χρόνο να αναδιοργανωθεί και να αλλάξει την ψυχολογία της», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφικό Radar by Novibet: Γι’ αυτό τα... έσκασαν για Πόνσε, Ποντένσε - Έρχεται μεταγραφή στο 90’! (Vid)