Στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ένις Τσόκαϊ, καθώς ο Αλβανός χαφ δύσκολα θα βρει αξιόλογο χρόνο συμμετοχής στο φετινό ρόστερ της ομάδας, η οποία δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει.

Πριν μερικές ημέρες γράφτηκε για πρόταση που έχει στα χέρια του ο ποδοσφαιριστής από τον Αστέρα Τρίπολης, όμως ο Τσόκαϊ επιθυμεί να παίξει περισσότερο στο εξωτερικό, γι' αυτό και περίμενε κάτι από εκεί.

Τελευταίο ενδιαφέρον φέρεται να υπάρχει από την Όσιγιεκ, με τα δημοσιεύματα από την Κροατία να αναφέρουν ότι η ομάδα ψάχνει έναν χαφ τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών και πως δεν αποκλείεται να κατατεθεί πρόταση για την απόκτηση του Αλβανού άσου.

Τα πάντα βέβαια θα εξαρτηθούν από τη φύση και το ύψος της πρότασης της Όσιγιεκ, καθώς στην ιστοσελίδα sportske.jutarnji.hr δεν διευκρινίζεται εάν θα γίνει κίνηση για τον δανεισμό ή την απόκτηση του Τσόκαϊ με κανονική μεταγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό φεύγει ο Ιτούδης, τι έγινε με παίκτες - Ενστάσεις για τον Νο1 Σπανούλη - Ανατροπή με Σλούκα, Καλάθη!