Facebook Pixel Χάρης Μαυρίας: Οριστική επιστροφή Μαυρία στην Ελλάδα - Σε αυτή την ομάδα της SL υπέγραψε για δύο χρόνια (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-06 21:07:00

Οριστική επιστροφή Μαυρία στην Ελλάδα - Σε αυτή την ομάδα της SL υπέγραψε για δύο χρόνια (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Οριστική επιστροφή Μαυρία στην Ελλάδα - Σε αυτή την ομάδα της SL υπέγραψε για δύο χρόνια (ΦΩΤΟ)

Μετά από αρκετά χρόνια σε ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά και δύο πρωταθλήματα με Ομόνοια και Απόλλωνα Λεμεσού στη Κύπρο, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο με σύλλογο της χώρας μας.

Παναιτωλικός: Παίκτης του Παναιτωλικού είναι και επισήμως από την Τετάρτη (06/09) ο Χάρης Μαυρίας ο οποίος μετά από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες και δύο πρωταθλήματα στην Κύπρο αποφάσισε να επιστρέψει στην χώρα μας.

«Ο Χάρης Μαυρίας εντάσσεται από σήμερα στο δυναμικό της ομάδας μας υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Γεννήθηκε στις 21.02.1994 στη Ζάκυνθο και αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό, Sunderland, Fortuna Düsseldorf, Karlsruher, Rijeka, Hibernian και τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο με την Ομόνοια Λευκωσίας και τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Έχει αγωνιστεί σε περισσότερους από 250 αγώνες πρωταθλημάτων, κυπέλλων και Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Είναι 13 φορές διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας μας. Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 35», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφές 36 εκατ. - "Τίναξαν την μπάνκα" Μαρινάκης, Μελισσανίδης - Πόσα έδωσαν Αλαφούζος, Σαββίδης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags